• Scheidsrechter / Begeleider

Het afgelopen half jaar hebben we binnen de vereniging gemerkt dat het steeds moeilijker wordt om voor elke jeugdwedstrijd een scheidsrechter aan te stellen. Zoals iedereen weet kan een wedstrijd zonder scheidsrechter niet doorgaan. Dit willen we uiteraard zien te voorkomen!

Daarom willen we u als ouder benaderen voor het begeleiden van jeugdwedstrijden.
    Of het nu gaat om wedstrijden op kwart-, half- of heel veld, iedereen die hieraan zijn bijdrage wil leveren, is een aanwinst voor onze vereniging.

Buitenom dat u zeer waardevol bent voor onze club, draagt u ook direct bij aan het plezier dat uw kind en onze jeugd heeft van hun geweldige hobby.

Natuurlijk sturen we u niet zonder kennis het veld op. Voor alle geïnteresseerden willen we een avond in de kantine organiseren waarbij alle spelregels en verschillende wedstrijdvormen worden besproken.

• Assistent scheidsrechter (vlagger)

Vanaf de O13-teams zijn er ook vlaggers nodig om de scheidsrechter te assisteren. Elk team dient hierbij zijn eigen assistent aan te leveren.
    Ook hierbij kunt u als ouder het team en hun leiding helpen.
    Op de informatieavond leggen we ook hier graag alle spelregels over uit.

Wilt u onze jeugd helpen met het begeleiden van wedstrijden, geef dit dan door aan de leider van het desbetreffende jeugdteam. Die geven dit dan weer door aan de jeugd coördinatoren.

• KNVB opleiding verenigingsscheidsrechter

Mocht u of jij de ambitie hebben om door te groeien naar officieel verenigingsscheidsrechter, en met regelmaat wedstrijden willen fluiten, dan bieden wij de mogelijkheid aan om kosteloos een KNVB-opleiding te volgen. Deelnemen kan zelfs al vanaf 14 jaar.

Het opleidingsdeel bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur met praktijkoefeningen op locatie.
    Elke maand is er een bijeenkomst. De opleiding wordt 's avonds gegeven op een accommodatie in de omgeving van Goes. Het ervaringsdeel bestaat uit het fluiten van minimaal 4 stagewedstrijden bij jouw vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider.

Voor meer informatie over de KNVB-opleiding, klik op de onderstaande link.

Bent u geïnteresseerd of zijn er nog vragen?
    Neem contact op met Gertjan van Herwijnen of Frank Lobbezoo.