• De “strijdende partijen”  van vandaag behaalden afgelopen week allebei een zwaar bevochten gelijkspel, 1 - 1. Ook beëindigden ze beiden de wedstrijd met 10 man. Onderin is elk punt welkom en dat gold vorige week zeker voor Krabbendijke in de wedstrijd tegen de nummer 2, Tholense Boys. Dat we de rust ingingen met een 1 - 1 stand mocht een klein wonder heten. Nadat Tholen in de eerste minuut al op 1 - 0 was gekomen ontsnapten we vervolgens vele malen aan een grotere achterstand. Dat we één van de eerste keren dat we in het strafschopgebied van de tegenstander kwamen meteen een pingel verdienden en kregen was een andere meevaller, 1 - 1.  Als we de rest van de competitie spelen zoals we dat in de tweede helft deden hoeven we ons, ongeacht de resultaten, niets te verwijten. We speelden verre van goed maar het blijkt dat met 100% inzet van iedereen een goed resultaat te behalen valt. Zoals we het laatste half uur speelden met 10 man, klasse! Het goede voetbal komt dan “vanzelf”.

De tegenstander van vandaag, De Fendert, kan de punten evenals Krabbendijke ook prima gebruiken. Wederom een lastige wedstrijd dus. Kort voor de winterstop wist De Fendert zelfs te winnen van en bij de koploper - Halsteren. Van onderschatting van deze tegenstander kan en mag dus geen sprake zijn.

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Historische resultaten:

2014/2015:      De Fendert - Krabbendijke  4 - 4 / Krabbendijke - De Fendert   1 - 3

2017/2018:      De Fendert - Krabbendijke  3 - 4  /Krabbendijke - De Fendert   3 - 3

2019/2020:      De Fendert - Krabbendijke  1 - 1

Balsponsor: Spuiterij Brugge.

Ard Brugge is al gedurende vele jaren gevestigd aan de Zuidweg 39A te Krabbendijke.

Naast zijn verdiensten voor de VV levert hij vakwerk als autospuiter en autoschade hersteller.

M.a.w. voor al uw auto en industrieel spuit- of herstelwerk naar spuiterij Brugge - 06- 53342656.