• Na een lange zomervakantie gaat het voetbalseizoen 2020/2021 voor zowel de senioren als alle jeugdteams dan eindelijk weer van start.
    De afgelopen weken zijn veel vrijwilligers op en rond het veld al druk in de weer geweest om alle ‘puntjes op de i’ te zetten voor de start van het nieuwe seizoen.

Echter zijn er op verschillende vlakken nog openstaande vacatures.

Wil jij ons helpen om een van de onderstaande vacatures op te vullen en deel uit maken van een gezellige en enthousiaste vereniging? Neem contact op met:

Jonique van Koeveringe               : secretaris@vvkrabbendijke.nl

Gertjan van Herwijnen                 : webmaster@vvkrabbendijke.nl

We zijn en blijven altijd op zoek naar vrijwilligers, want vrijwilligers hebben we nooit genoeg!

NIEUWE OPENSTAANDE VACATURES

Functie Werkveld Frequentie Omschrijving / taak
    Assistent scheidsrechter VVK 1 Wekelijks (1X) of om toerbeurt Op zaterdagen tijdens de wedstrijden vlaggen.
    Verzorger VVK 1 Wekelijks (1X) of om toerbeurt Tijdens wedstrijdagen en minimaal 1 trainingsavond beschikbaar voor
    medische verzorging / begeleiding van spelers.
    Assistent trainer VVK 2 Wekelijks (1x) Ondersteunen trainer en invallen bij afwezigheid trainer op trainingsavonden.
    Wedstrijd scheidsrechters Alle teams Wekelijks (1X) of om toerbeurt Op zaterdagen wedstrijden fluiten.
    Vlagger JO13 Wekelijks (1x) Op zaterdagen tijdens de wedstrijden vlaggen.
    Vlagger MO13 Wekelijks (1x) Op zaterdagen tijdens de wedstrijden vlaggen.
    Begeleider JO12 Wekelijks (1+x) Op zaterdag en tijdens training het team begeleiden samen met de coach / trainer.
    Coach / trainer JO09-1 Wekelijks (1+x) Op zaterdag en tijdens de training het team begeleiden en
    het verzorgen van de training.
    Coach / trainer JO09-2 Wekelijks (1+x) Op zaterdag en tijdens de training het team begeleiden en
    het verzorgen van de training.
    Hoofd opleidingen Jeugd algemeen Wekelijks (1x) Het opstellen / ontwikkelen van een jeugdvoetbalbeleid,
    het jeugdvoetbalbeleid implementeren en bewaken en het begeleiden
    en scholen van het voetbaltechnisch kader
    Coördinator damesvoetbal vereniging Wekelijks (1x) Continuïteit waarborgen van de (technische) organisatie damesvoetbal.
    Kantine medewerkers vereniging Schema Doordeweeks of op een zaterdag een aantal uren achter de bar
    of in de keuken helpen.
    Commissieleden vereniging In overleg Organiseren ledenactiviteiten in samenspraak met bestuur/jeugdcommissie.
    Financieel administrateur vereniging Maandelijks In samenspraak met de penningmeester de boekhoudkundige administratie voeren.

REEDS OPENSTAANDE VACATURES:

• Scheidsrechter coördinator onderbouw (O8-O12) en/of bovenbouw (O13-O17)

Als scheidsrechter coördinator van de bovenbouw stel je de scheidsrechters aan voor de jeugdteams O12 t/m O16 die een officiële wedstrijd spelen. Dit doe je vanaf een vooraf opgestelde spelerslijst. Je hebt middels een groepsapp wekelijks contact met de wedstrijdsecretaris en wedstrijdcoördinator om eventuele wijzigingen adequaat op te vangen.

Tijdsbestek per week: 0,5 uur

• (Jeugd)scheidsrechter

Zonder scheidsrechter kan een wedstrijd niet starten. Of het nu voor JO8, MO15 of Krabbendijke 3 is, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrouwen en mannen die willen bijdragen aan een mooie dag voor onze (jeugd)spelers middels het begeleiden van een wedstrijd.
    Mocht je hiervoor begeleiding willen hebben of een cursus willen volgen, dan is dit ook mogelijk.

Tijdsbestek per zaterdag max. 2 uur (afhankelijk van (jeugd)team)

• Schoonmaker/ster

Elke maandagochtend worden de kleedkamers weer schoongemaakt. Dit gebeurt door een gezellige poetsgroep. Zij zouden echter graag zien dat de groep kan worden uitgebreid, zeker ook omdat bij een eventuele afwezige de spoeling dun is en ze dit zodoende beter kunnen opvangen.
    Uiteraard hoort er ook een gezellig praatje bij tijdens een bakje koffie.

Tijdsbestek per maandagochtend: 2 uur

• Sponsorcommissie

Sponsoren zijn een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Daarnaast is het ook belangrijk om het contact met onze bestaande sponsoren te onderhouden. Zie jij hierin een uitdaging en ben jij voor ons de geschikte kandidaat?
    Contact kan ook worden gelegd bij Ard Brugge: - sponsoring@vvkrabbendijke.nl

Tijdsbestek:

• Evenementencommissie

Buitenom het voetballen worden er binnen de vereniging ook andere leuke en gezellige evenementen georganiseerd voor jong en oud, denk aan een Sinterklaasavond, Dartoernooi, Ledendagen, enz...
    Daarnaast worden er ook acties opgezet om geld in te te zamelen voor de club (o.a. Rad van Avontuur, Boodschappenmand en Periodieke acties)
    Ben jij het creatieve brein met leuke ideeën of de helpende hand die ons team wilt komen versterken?

Tijdsbestek: afhankelijk activiteit en/of evenement

• Mediateam

Binnen de maatschappij wordt er steeds meer gebruik gemaakt van sociale media.
    Zo ook bij v.v. Krabbendijke. Wil jij ons team assisteren met het bijhouden van onder andere de website, ClubTV, Facebook of het maken van foto's en/of wedstrijdverslagen? Neem snel contact op!

Tijdsbestek per week: 1 uur