• V.V. Krabbendijke is op zoek naar een enthousiaste grensrechter (M/V) voor het 1e elftal

Voor het seizoen 2020-2021 zijn we op zoek naar een grensrechter voor het 1e elftal (dit seizoen uitkomend in de 3e klasse).
    Onze club is een echte dorpsclub die open staat voor een ieder die wil gaan voetballen. Er is respect voor iedereen, ongeacht waar men vandaan komt of welke levensovertuiging of geaardheid men heeft en waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan.

VV Krabbendijke is een echte vereniging, in de ware en warme zin van het woord. Op dit moment hebben wij circa 360 leden en ruim 100 vrijwilligers waarvan er actief zijn in verschillende commissies, of als leiders/ trainers van onze elftallen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste grensrechter:

• die een echte teamplayer is en die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van de technische staf van ons eerste elftal;
    • die op wedstrijddagen (zaterdag) en eventueel (is geen must) ook voor doordeweekse wedstrijden beschikbaar is;
    • die zich niet snel laat afleiden en tegen 'een stootje' kan;
    • die ook als grensrechter het visitekaartje van onze club wil zijn:
    • die eventueel als grensrechter ervaring heeft of daartoe kosteloos een opleiding wil volgen.

Lijkt je dit een leuke taak of heb je nog vragen?
    Aanspreekpunt is voorzitter Kees Hoekman bereikbaar via 06 – 42 45 75 98 of e-mail: voorzitter@vvkrabbendijke.nl).

Vacature: grensrechter (m/v) voor het 1e elftal