• Terugblik eerste seizoenshelft


  Beste leden, ouders/ verzorgers en supporters,

  De eerste seizoenshelft zit er alweer op...

  Bij de start van de competitie waren er bepaalde verwachtingen. Hoe zou ons 1e elftal het gaan doen in de 2e klasse KNVB? En het 2e elftal, dat vorig seizoen in de nacompetitie helaas net geen promotie kon afdwingen? Maar ook de resultaten van onze jeugd volgen wij natuurlijk op de voet!

  Na een goede start gaat het met ons 1e elftal de laatste weken nog niet zoals we met z’n allen hadden gehoopt. Oorzaken zijn zeker wel te benoemen, maar daar koop je niks voor. Alleen het resultaat telt.  Ondanks een mindere periode staat het 1e elftal op dit moment in het rechterrijtje met 15 punten, al is het onderlinge (punten) verschil tussen de clubs gering. We gaan ervan uit dat na de winterstop iedereen er weer bij is en hebben er alle vertrouwen in dat er weer aansprekende resultaten worden geboekt.

  Het 2e elftal is herfstkampioen geworden! Een compliment voor de technische staf én de spelers van dit elftal. Hopelijk dat zij na de winterstop de prestaties een vervolg kunnen geven en wie weet gloort er dan iets moois aan het eind van het seizoen...

  Ook bij de jeugd (zowel jongens als meisjes en gemengd) zijn er verdienstelijke resultaten behaald.  Misschien wordt zelfs de JO14, zij staan keurig 1e in hun competitie, nog kampioen maar dat hangt af van de uitslag van de nog te spelen inhaalwedstrijd van de nummer 2 Kloetinge JO14.

  Ging alles van een leiden dakje? Helaas niet. Soms was/is er kunst- en vliegwerk voor nodig om een (jeugd) elftal op zaterdag te laten voetballen. Er zijn nu enkele wijzigingen doorgevoerd en we hopen dat in de 2e seizoenshelft iedereen wekelijks lekker zijn of haar wedstrijdjes kan blijven voetballen. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld met het Bestuur van SC Waarde gesproken over samenwerking, om zo enkele jeugdspelers uit Waarde de mogelijkheid te bieden om te voetballen bij onze verenging. Hierdoor komen ook wij wat ruimer in ons jasje te zitten.  Een win-win situatie dus.

  Inmiddels heeft iedereen kunnen lezen dat Pim Bruins na dit seizoen stopt als trainer van onze eerste selectie. Bart Dierkx heeft eerder al te kennen gegeven dat ook hij stopt na dit seizoen. De factor tijd voor zijn werk/privé in relatie tot zijn inzetbaarheid voor de club is de reden van zijn besluit.

  Al met al uitdagingen om de ontstane vacatures weer in te vullen met nieuwe enthousiaste mensen die zich aan onze club willen binden. Als Bestuur zijn we er van overtuigd dat dit zal gaan lukken.

  Namens het Bestuur wens ik u en jullie allen alvast fijne feestdagen toe en bovenal een gezellige jaarswisseling!

  Met een sportieve groet,

  Kees Hoekman

  Voorzitter VV Krabbendijke