• 3 dagen genieten en trainen in Krabbendijke op het EK-kamp!

Bij VV Krabbendijke worden jouw voetbaldagen in de zomervakantie waanzinnig leuk. Samen met Clubvoetbaldagen laten we jou 3 dagen voelen hoe het is om de EK voetbalsfeer te beleven. Met de gevarieerde en nieuwe oefeningen ga je gegarandeerd genieten en heb je een super invulling voor de zomervakantie.

Alle (voetbal)vrienden zijn welkom bij dit voetbalkamp

Iedereen (lid of geen lid van VV Krabbendijke) van 6 t/m 13 jaar kan aan dit bijzondere 3-daagse voetbalkamp meedoen. Je kunt dus al je vrienden uit de buurt of van school meenemen. Elke avond slaap je gewoon weer thuis.

DATUM: 13 T/M 15 JULI 2020

PRIJS: € 115,- ALL-IN

👕 Compleet voetbaltenue (shirt/broek/sok)
    ⚽ 3 dagen 2x2 uur training per dag
    🍽️ 3 dagen lunch en drinken
    📜 Vaantje / Certificaat
    🙌 Hele dag welkom (9.00-17.00)
    🕺 Dagelijks wisselende animatie
    🏆 Gave voetbalprijzen

Schrijf je nu in en bedrukking van shirt met naam + rugnummer is gratis! (t.w.v. €12,50)

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de site van de Clubvoetbaldagen.