• Nieuw trainersduo voor Krabbendijke 2

Na de bekendmaking van Jeroen Bakx dat hij na drie mooie seizoenen als trainer van ons tweede elftal zal stoppen om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij SC Waarde 1, zijn we achter de schermen druk bezig geweest met zijn vervanging.

Om ervoor te zorgen dat ook aankomend seizoen op de donderdag weer een vaste en kundige trainer voor de groep staat en daarnaast iemand te vinden die de structuur die in de afgelopen jaren is opgebouwd kan continueren en verder helpt uit te bouwen is geen gemakkelijke opgave.

Maar het is uiteindelijk gelukt! We zijn als bestuur trots om te melden dat, we mogen inmiddels wel zeggen - onze eigen - Bart Dierkx in combinatie met clubman Robin van Koeveringe komend seizoen met het tweede elftal aan de slag zullen gaan. We zijn erg blij dat Bart ons weer (voor de zoveelste keer) wil komen versterken en met hem is de afpraak gemaakt dat hij geen vaste verplichtingen heeft ten aanzien van wedstrijddagen op zaterdag en daarmee zelf kan bepalen bij welke wedstrijden hij zal aansluiten. Robin zal de rol van speler/coach op zich nemen.

We hebben hoge verwachtingen want deze twee heren hebben een echt tricolores hart. Deze samenwerking heeft in het verleden prachtige resultaten opgeleverd voor onze eerste selectie.

1  1  1

Met de impuls van onze talentvolle en enthousiaste Onder-19 spelers staan ons daarom mooie tijden te wachten.

Laten we hopen dat het ons inderdaad gegund is om op 1 september 2020 weer in wedstrijdverband te mogen spelen. Op naar het nieuwe seizoen!