• Het is misschien nog wat vroeg om de stormbal te hijsen, maar gezien de stand en recente resultaten lijkt dit niet meer ver weg. Verliezen van de nummer laatst en voorlaatst heeft ons vanzelfsprekend niet in een riante positie gemanoeuvreerd. Met alleen de 2 recente tegenstanders nog onder ons staan we momenteel op een nacompetitieplek. De nummer laatst degradeert rechtstreeks, de 2 ploegen daarboven spelen nacompetitie.

Moed verloren, al verloren! Met nog 10 wedstrijden te gaan zijn de kaarten natuurlijk nog lang niet geschud. Dus vooralsnog gaan we er alles aan doen om het “derde klasserschap” veilig te stellen. Vandaag hebben we een meer dan lastige tegenstander op bezoek, de nummer 2 uit de rangschikking - Den Bommel. Zij speelden vorige week de enige inhaalwedstrijd in de 3e klasse B tegen Prinsenland en wisten deze knap met 3 - 0 te winnen. Ook wij kwamen (vriendschappelijk) in actie. Ondanks dat we wat ongelukkig met 2 - 0 verloren van Nieuwdorp legden we toch een behoorlijke partij op de mat. Scoren (en daar gaat het toch nog steeds om) kost ons de laatste wedstrijden veel moeite, terwijl we toch bekend staan als ploeg die normaal gesproken goed is voor één of meerdere doelpunten. Maar ja, resultaten uit het verleden ……!

In de uitwedstrijd bij Den Bommel wisten we het net nog wel twee keer te vinden. We kwamen toen knap terug van een 2 -0 achterstand tot 2 - 2 maar moesten in de laatste minuut alsnog het hoofd buigen - 3 - 2. Als we vandaag, van het begin af aan, spelen zoals we toen de tweede helft deden moeten we het Den Bommel vandaag toch lastig kunnen maken!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Historische resultaten:

2014/2015:      Den Bommel - Krabbendijke  6 - 4 / Krabbendijke - Den Bommel   4 - 4

2019/2020:      Den Bommel - Krabbendijke  3 - 2

Balsponsor: Jonika.

De Jonika ui is pure passie. Perfect vormgegeven, vol van smaak en rijk aan toepassingen. Voor afnemers wereldwijd die dit gevoel van kwaliteit delen.

Jonika onions make you smile!