• Zaterdag = voetbaldag. Prinsenland komt op bezoek bij Krabbendijke. Met maar 3 puntjes verschil kan Krabbendijke langszij komen. Alle reden om vol voor de winst te gaan voor de thuisploeg. Maar deze overwinning zullen ze niet in de schoot geworpen krijgen…

Krabbendijke komt goed uit de startblokken! Het heeft veel balbezit en is op zoek naar de voorsprong. De bezoekers hebben moeite met het spel van Krabbendijke. Bij balverlies van de tegenstander duurt het niet lang of ze hebben de bal weer verloren. Vaak wordt voor de lange bal gekozen maar deze komt 9 van de 10 keer niet aan.

Toch krijgt Krabbendijke een onverwachte tegengoal te verwerken. Henrico Henrietta wordt gelanceerd, loopt Ricardo Koole voorbij, slingert de bal voor en deze verdwijnt wat ongelukkig achter doelman Erwin van de Vreede. Het spelbeeld verandert eigenlijk niet de eerste helft. Het is Krabbendijke wat aanvalt en Prinsenland wat vooral verdedigt. Beide ploegen gaan uiteindelijk rusten met 0-1.

De tweede helft is het weer Krabbendijke wat hard op zoek is naar de gelijkmaker, maar keeper Jamie Lazaroms houdt zijn doel schoon. Na een uur spelen komen de bezoekers zelfs op een 2-0 voorsprong. Henrico Henrietta schiet randje 16 op doelman Erwin van de Vreede, die de bal onder zich door in het doel ziet verdwijnen. Tegen de verhoudingen in zijn de bezoekers nog een stapje dichter bij de overwinning vanmiddag.

Krabbendijke moet zo snel mogelijk de aansluitingstreffer maken wil het nog iets aan deze wedstrijd overhouden… Een kwartier later gebeurt dit dan ook. Elco Jansen komt zijn mannetje voorbij. Hij ziet Pierre Borgo inlopen en geeft de bal hard en gericht voor. Voor het eerst deze wedstrijd moet Jamie Lazaroms de bal uit het net halen en er is nog tijd voor meer!

De prinsen doen er alles aan om de 3 punten mee te nemen naar Dinteloord. Toch gaat dit niet lukken. Vlak voor tijd is het Elco Jansen die zich in de 16 door de verdediging wurmt, maar hij wordt voldoende gehinderd om een penalty te veroorzaken. Hij gaat zelf achter de bal staan en twijfelt niet: 2-2.

In de absolute slotfase van de wedstrijd worden de punten uiteindelijk verdeeld. Gezien het spelbeeld misschien niet geheel terecht, maar ook dat is voetbal.