• Hoe werkt KRABBENDIEKSE GELUKSBALLEN?
  Eigenlijk heel simpel : Iedere deelnemer kiest een reeks van 8 getallen. De getallen waaruit men kan kiezen zijn 1 t/m 45. Je mag natuurlijk meerdere reeksen nemen. Meedoen kost € 1,- per week per reeks. Op zaterdagavond trekt ''De Lotto'' 6 getallen. De getallen die je goed hebt strepen we weg uit die reeks van acht getallen. Winnaar is degene die het eerst alle 8 de getallen heeft "weggespeeld".

  Opbouw van het te winnen bedrag met rekenvoorbeeld:
  De winnaar ontvangt de helft van de pot (de jeugd de andere helft), en dat kan aardig oplopen!!!! Zijn er meerdere winnaars dan wordt de pot gedeeld.

  Rekenvoorbeeld:
  We gaan uit van 100 deelnemers. Per week groeit de pot dan met 100 x €1,-. Hiervan gaat de helft rechtstreeks naar de jeugd, de andere helft gaat in de pot. Wanneer het 8 weken duurt voordat iemand zijn rij vol heeft, wint hij of zij dus 8 x 0,5 x 100 = € 400,-. Hiervan gaat 80% naar de nummer(s) 1 en de overige gaat naar de nummer(s) 2. Het spel duurt net zolang tot de pot er uit is, daarna beginnen we weer opnieuw. Je mag dan eventueel 8 nieuwe getallen kiezen, maar natuurlijk kan je ook je bestaande reeks houden.

  Financiële gedeelte:
  Twee keer in het jaar wordt er een automatisch incasso uitgevoerd. Via deze weg zal er dan een afschrijving plaatsvinden van +/- 20 euro.

  Overige:

  • De controle van de getrokken getallen zal worden gedaan via de website van ''De Lotto'', daags na de zaterdagavondtrekking.
  • De controle doen we afzonderlijk met meerdere personen om vergissingen te voorkomen.
  • Uitbetaling van de gewonnen prijs zal plaatsvinden zo spoedig mogelijk na het bekend maken van de uitslag en de prijswinnaars.
  • De lijst met de tussenstand wordt geplaatst op de website. Ook wordt de tussenstand opgehangen in de kantine.
   Zodoende is de stand voor iedereen zichtbaar.

  Jezelf inschrijven kan via het aanmeldformulier

  Voor meer informatie, neem contact op met Gertjan van Herwijnen.
  Dit kan via mail: webmaster@vvkrabbendijke.nl of anders via persoonlijk contact op het voetbalveld.

  De Evenementencommissie