• Beste leden, ouders/ verzorgers,

Wellicht heeft u ook de laatste maatregelen vernomen die de Overheid heeft ingesteld om het Coronavirus in te dammen. Met betrekking tot sportevenementen geldt het volgende.

De trainingen en wedstrijden gaan gelukkig nog door, maar publiek is niet meer toegestaan. Inmiddels is duidelijk geworden dat het verbod op publiek ook geldt voor ouders / verzorgers.
    Dit betekent op training- en thuiswedstrijddagen uw kind(eren) begeleiden tot het hek van het complex. Wij doen een dringend beroep op uw verantwoordelijkheid om deze maatregel in acht te nemen.

Na de training of thuiswedstrijd worden de voetballers (sporters) gezien als toeschouwers en moeten het complex z.s.m. verlaten.

Als u als ouders/verzorgers rijdt bij een uitwedstrijd van uw zoon of dochter dan valt u onder de teambegeleiding en wordt u niet aangemerkt als toeschouwer en mag u de wedstrijd bekijken.

Verder is er helaas nog een maatregel getroffen en dat is dat de sportkantines ook dicht blijven.
    Dit betekent dat vanaf morgen de kantine gesloten blijft tot nadere berichtgeving.

De maatregelen gelden tot 20 oktober a.s.

Zodra er aanvullende informatie bekend is , zullen we dit bericht updaten en z.s.m. met u delen. Zie verder https://nocnsf.nl/sportprotocol  voor aanvullende informatie.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken. Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

V.V. Krabbendijke.