• Een maand geleden zijn we binnen onze vereniging gestart met de Grote Clubactie.
    Dit betekent dat we al op de helft zitten van deze mooie actie.

Tussenstand
    Op dit moment zijn er al meer dan 220 online loten verkocht!

Win gave prijzen
    Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

• Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan;
      Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis!
    • De 3 jeugdleden die de meeste loten verkopen verdienen een mooie prijs!
    • Het team wat in verhouding de meeste loten verkoopt wint een leuke trainingsclinic!

Doel
    Dit jaar zetten we ons in voor het dichtmaken van de overkapping d.m.v. een verandazeil. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om onze kantine te vergroten, zodat er meer mensen gelet op de 1,5 meter norm van onze kantine gebruik kunnen maken tijdens en na deze coronaperiode.

Verkoopmethodes
    Tijdens de clubactie kunnen loten worden verkocht via het papieren lotenverkoopboekje, als ook online.
    Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat!

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Direct een lot kopen?
    Via de onderstaande webpagine kunt u direct al een lot kopen.
    Hierbij kunt ook indien gewenst direct aangeven van welk lid u een lot wilt kopen.

Verkoopboekje inleveren
    Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je leider vòòr zaterdag 14 november.
    Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt!

Wij wensen alle jeugdleden heel veel succes met het verkopen van loten!
    We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat.
    Jullie inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
    Evenementencommissie V.V. Krabbendijke