• Entree en Seizoenskaart bij VV Krabbendijke

Wij heten u graag welkom als supporter bij de V.V. Krabbendijke.

Al jaren bent u gewend dat er geen entree meer wordt gevraagd bij thuiswedstrijden bij ons eerste elftal.

Nu ons eerste elftal aankomend seizoen actief zal zijn in de 2e klasse zaterdagvoetbal Zuid 1 van de KNVB hebben we als bestuur besloten om toch weer entree te gaan innen. Vooropgesteld dat we hierbij niet over een nacht ijs zijn gegaan. Echter, een rondje langs de velden leert ons dat in deze klasse het gebruikelijk is dat entree wordt gevraagd. Gezien de huidige kosten, is het voor onze vereniging tevens een nodige en zeer welkome inkomstenbron.

Bezoekers van de te ontvangen verenigingen zullen dan ook met ingang van het nieuwe seizoen € 2,50 entree gaan betalen voor toegang tot de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Alle verenigings-, bondsleden en vrijwilligers van VV Krabbendijke en alle bezoekers onder de 18 jaar betreden het park gratis. Voor de trouwe supporters vanaf 18 jaar en die geen lid zijn van onze vereniging maken we natuurlijk graag een uitzondering. We introduceren een seizoenkaart waarmee u toegang krijgt tot alle thuiswedstrijden van het eerste elftal.

De kaart die op naam wordt gesteld ontvangt u na overmaking van € 10.

Het te betalen bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL93 RABO 0333603109 t.n.v. V.V. Krabbendijke, o.v.v. ''seizoenkaart + naam en adresgegevens''.

Na ontvangst zullen wij ervoor zorgen dat u zo spoedig mogelijk de seizoenkaart in uw bezit krijgt.

Met sportieve groet,

Bestuur V.V. Krabbendijke.