• Heel trots kunnen we melden dat er bij VV Krabbendijke vanaf 3 december een damesteam actief zal zijn!

  Een aantal enthousiaste dames leek het erg leuk om samen een team te vormen waarbij gezelligheid, activiteit en sportiviteit voorop staan.

  Sinds korte tijd bestaat er namelijk binnen de KNVB een competitievorm 7 tegen 7 waaraan onze 'heren veteranen' deelnemen. Deze competitievorm is er ook voor dames. De competitie waaraan wij willen deelnemen is 7 tegen 7 op half veld, leeftijd 30+ en wordt gespeeld in voor- en najaar op donderdag-, of vrijdagavond. Een en ander is nog in ontwikkeling, maar het betreft waarschijnlijk een handvol wedstrijden in onze regio. Meer over deze opzet lees je hier.

  Je hoeft zeker geen voetbalachtergrond te hebben om mee te doen en wanneer je alleen wilt trainen is dat ook prima.

  Dames van 30+ kunnen dus in het voorjaar deelnemen aan de wedstrijden. Ben je nog geen 30? Ook dan ben je van harte welkom om te trainen. Wedstrijden spelen is dan vooralsnog niet mogelijk.

  Daarnaast schuift ons huidige MO-19 elftal vanaf volgend seizoen ook door naar de dames. Dus informeer gerust bij secretaris@vvkrabbendijke.nl als je hier wat meer over wilt weten. MO-19 traint op de woensdagavond.

  De training start vanaf 3 december elke maandag vanaf 19:30 uur op veld 1 onder leiding van Jossy van Dorst. Je hoeft jezelf nog niet aan te melden, kom gewoon eens kijken en gezellig meedoen!