• Beste ouders / verzorgers en supporters,

Onderstaand de laatste update van coronamaatregelen en de manier waarop wij als bestuur in de praktijk daaraan willen voldoen. Daarbij moeten wij helaas keuzes maken, met pijn in ons (sport)hart. Het verenigingsleven is een afspiegeling van de maatschappij en waar niemand op zit te wachten is een tweedeling in onze samenleving en wij dus ook niet in onze vereniging. Het is niet voor niets dan wij bij de ingang van ons complex de respectregels uitdragen. Respecteer de keuze van een ieder en laten we met z’n allen er voor zorgen dat de eenheid binnen onze vereniging behouden blijft!

Kees Hoekman
    Voorzitter

• Vrijdag 12 november zijn de geldende corona richtlijnen wederom aangescherpt. Vanaf zaterdag 13 november gelden aanvullende regels voor het gebruik van onze sportaccommodatie.

• Publiek tijdens trainingen en wedstrijden is helaas niet meer toegestaan.

Op het buitenterrein gelden de algemene regels:

• Geef elkaar de ruimte, 1,5 meter blijft een veilige afstand

• Klachten? Blijf thuis

• Was vaak en goed je handen

• Zorg voor voldoende frisse lucht

Voor de binnenruimten gelden aanvullende maatregelen:

• Kantine

• De kantine is op zaterdag tot 16:30 gesloten voor publiek

• Leiders, trainers en functionele vrijwiliigers mogen overdag de kantine betreden.
      • Vanaf 16:30 tot 20:00 is de kantine geopend.

• Vanaf 13 jaar is een CoronaToegansBewijs (CTB) verplicht.

• In de kantine gelden vaste zitplaatsen.
        Staan aan de bar is niet toegestaan
      • Afhaal zonder CTB is toegestaan, echter met een mondkapje.

• Overige binnenruimtes

• Toiletten, bestuurskamer ect. Is vanaf 18 jaar de CTB verplicht.

• Kleedkamers

• CTB verplicht vanaf 18 jaar, voor iedereen wanneer het geen functionele aanwezigheid betreft. (leiders, trainers en vrijwilligers zijn functioneel aanwezig)

• Op zaterdagen zijn wij bij thuiswedstrijden genoodzaakt om met een polsbandjes systeem te gaan werken. Er zal om een CTB worden gevraagd. Bij een ‘groen vinkje’ ontvangt u een polsbandje als bewijs dat u bent gecontroleerd en mag u onze kantine betreden.
    Indien u geen geldig CTB kunt laten zien bent u nog steeds welkom, maar helaas verzoeken wij u dan gebruik te maken van de terrasoverkapping. Bestellen/ afhaal van (fris)drank en/of etenswaren blijft zonder CTB wel mogelijk via de hoofdingang van de kantine. Dit dient echter wel met een mondkapje te gebeuren.

• Voor die spelers die geen CTB kunnen overleggen zullen wij zorgen voor voldoende kleed-en doucheruimte en is de toiletgroep van de kleedaccommodatie beschikbaar. Door de week zullen de kleedkamers, uitgezonderd voor wedstrijden gesloten blijven.

• Het voldoen aan de richtlijnen is een verplichting voor de hele vereniging, niet alleen een bestuursverantwoordelijkheid. Wij vragen dan ook aan een ieder om zich aan de geldende regels te houden bij aanwezigheid op ons sportpark. Daarnaast vragen we de leden om een helpende hand bij het handhaven van deze regels. Als vereniging zullen we actief moeten controleren op de beschikbaarheid van een geldig CTB.