• Coronamaatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen afgekondigd door de overheid heeft het
    bestuur van v.v. Krabbendijke het volgende besloten:

• De kantine van de v.v. Krabbendijke is tot nader order gesloten.
    • Op het sportcomplex is de aanwezigheid van publiek en supporters vanuit de huidige regelgeving niet toegestaan.
    • Per thuisspelend jeugdteam zijn er maximaal 4 begeleiders toegestaan. Voor eventueel aan- en omkleden van jeugdspelers. De begeleiding dient vooraf te zijn aangemeld.
    • De kleedkamers en douches op het sportcomplex zijn tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen beschikbaar. Natuurlijk wel binnen de geldende richtlijnen.
    • Na wedstrijden en trainingen wordt u verzocht het sportcomplex z.s.m. te verlaten.
    • Het is niet toegestaan om meegebrachte etenswaren en drank te nuttigen na wedstrijden of trainingen op het sportcomplex.
    • Spelers, begeleiding en scheidsrechters worden bij de entree van het sportcomplex ontvangen.
    • Ouders / verzorgers worden verzocht hun kind(eren) bij de poort af te zetten.
    • Rijdende ouders van een bezoekend team, worden vanuit de richtlijnen gezien als begeleiding.
    • Jeugdleiders kunnen tijdens de rust het drinken voor hun teams zelf ophalen.
    • Bij uitwedstrijden geldt voor zowel jeugd- en seniorenteams, om zoveel mogelijk auto’s te clusteren, dus zoveel mogelijk auto’s vol met spelers of speelsters (advies gebruik mondkapjes).
    • Raadpleeg bij uitwedstrijden vooraf de website van de tegenstander voor de daar geldende richtlijnen.
    • Graag verwijzen wij u voor meer informatie naar het protocol verantwoord sporten vanuit NOC*NSF en op de KNVB-site.
    • De nu afgekondigde maatregelen zullen tussentijds worden geëvalueerd en waar nodig worden bijgesteld door het bestuur.

Versie 1. 30 September 1, 2020