• Coronamaatregelen

Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen.

Naar aanleiding van de maatregelen afgekondigd door de overheid heeft het
    bestuur van v.v. Krabbendijke het volgende besloten:

• De kantine van de v.v. Krabbendijke is geopend
    • Met een coronatoegangsbewijs (QR-code) kunt u gebruik maken van de gehele kantine.
      Het coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 13 jaar
      Na bestelling kunt u uw consumptie in de kantine nuttigen.
    • Zonder coronatoegangsbewijs (QR-code) kunt u enkel gebruik maken van het afhaalgedeelte.
      Na bestelling dient u uw consumptie buiten de kantine te nuttigen
    • De kleedkamers en douches op het sportcomplex zijn tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen beschikbaar
    • Raadpleeg bij uitwedstrijden vooraf de website van de tegenstander voor de daar geldende richtlijnen.
    • Graag verwijzen wij u voor meer informatie naar het protocol verantwoord sporten vanuit NOC*NSF en op de KNVB-site.
    • De nu afgekondigde maatregelen zullen tussentijds worden geĆ«valueerd en waar nodig worden bijgesteld door het bestuur.

Versie 1. 5 November 2021