• Aan alle leden, supporters, vrijwilligers en iedereen die ik hier vergeet te noemen,

BEDANKT lieve mensen, voor 8 geweldige jaren waarin ik altijd voor jullie klaar mocht staan, lief en leed met jullie mocht delen, kampioenschappen met jeugd en senioren heb meebeleefd, mensen zien gaan en komen, vroegertjes en latertjes, veel gelachen, veel gefeest, voetbaldagen, de kommetjes, de snoepzakken, de frikandellen (met een sneetje) op donderdagavond, de tosti’s, mexicano’s pinda, vliegende herten………  Wat zal ik het gaan missen!
    Samen met mijn kinderen begonnen en Gertjan.
    En uiteraard mijn ‘Voetbalcrew’. Zij blijven een vertrouwd gezicht, behoren bij de inboedel die is over genomen door de nieuwe beheerders.
    Ook dank aan alle mensen die mij in deze jaren hebben geholpen met alle hand en spandiensten.
    Zonder deze mensen had het nooit zo’n mooie tijd geweest.

Uiteraard ga ik de vereniging niet verlaten, want van zo’n mooie club wil je geen afscheid nemen.
    Ik hoop als vrijwilliger mijn steentje bij te kunnen blijven dragen en met de evenementencommissie nog vele leuke activiteiten te organiseren.

Ik wens mijn opvolgers Steffie en Pieter veel succes en plezier en iedereen weer snel tot ziens, maar dan aan de andere kant van de bar!

Heleen