Zaterdag kunnen we kampioen worden!

KRABBENDIJKE 1 SPEELT ZATERDAG DE KAMPIOENSWEDSTRIJD OM VOOR HET EERST SINDS 40 JAAR TE PROMOVEREN NAAR DE TWEEDE KLASSE!

Vanaf de eerste competitie wedstrijd tot heden voeren we de ranglijst aan. Een ongekende prestatie. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat zaterdag (de eerste) kampioenswedstrijd op het programma.

Na 2 gelijke spelen op Tholen (resp. Tholense Boys en WHS) stond afgelopen donderdag een ware kraker op het programma. Wieldrecht  was onze tegenstander. Een lastige wedstrijd welke we uiteindelijk verdiend, maar toch wel wat geflatteerd, met 0 - 3 naar ons toe wisten te trekken. Een knappe prestatie met niet altijd even goed voetbal maar wel enorm veel inzet. Geweldig!!

We noemen in de voorbeschouwing niet vaak namen maar de wedstrijd in Dordrecht was toch de wedstrijd van Danny (met zijn 200e competitiedoelpunt) en Lorenzo met een aantal onwerkelijke maar schitterende reddingen.

De behaalde overwinning resulteerde dus uiteindelijk in de kampioenswedstrijd van zaterdag tegen SEOLTO. Weinigen van ons zullen de uitwedstrijd tegen de ploeg uit Zevenbergen zijn vergeten. Continu tegen een achterstand (w.o 3 - 1, 4 - 2) aankijkend wisten we de meubelen in de laatste 10 minuten toch nog te redden (4 - 5 winst). Ook uit eerdere uitslagen tegen SEOLTO blijkt dat we meestal veel moeite hebben met deze tegenstander. Zaak dus om vanaf de eerste minuut bij de les te zijn en met dezelfde inzet als afgelopen donderdag te spelen.

Dit leidt hopelijk tot het nodige vuurwerk (in en buiten het veld!?) Waren er  in Dordrecht al een massa supporters, met de steun van nog een grotere schare welke we zaterdag verwachten gaan we weer voor een driepunter en dus het kampioenschap!

Vanwege het skeelerevenement is er echter nauwelijks parkeergelegenheid. We vragen daarom iedereen om niet met de auto te komen en waar mogelijk het liefst lopend, aangezien het ook met fietsen stampvol zal zijn.

Bij een positieve uitslag, barst het feest los tot in de late uurtjes. We nodigen jullie van harte uit om onze tricolores te komen aanmoedigen en het feest mee te vieren. Het zou helemaal mooi zijn als iedereen in/met de clubkleuren of clubkleding naar het park komt.

Succes mannen!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2011/2012                   Krabbendijke - SEOLTO  1 - 1           /           SEOLTO - Krabbendijke  1 - 4

2012/2013                   Krabbendijke - SEOLTO  2 - 1           /           SEOLTO - Krabbendijke  2 - 3

2013/2014                   Krabbendijke - SEOLTO  1 - 1           /           SEOLTO - Krabbendijke  2 - 4

2016/2017                   Krabbendijke - SEOLTO                    /           SEOLTO - Krabbendijke  4 - 5

19 mei 2018:               DHV    -  Krabbendijke

26 mei 2018:               Krabbendijke - Duiveland

Balsponsor: Franje Onions

Kampioenswedstrijd! En wie verdient het dan anders dan de hoofdsponsor Franje Onions om de wedstrijdbal te sponsoren! Franje Onions - “Passion for organic”. Uien van Franje Onions worden wereldwijd geëxporteerd met Jan en André aan het roer!

Franje Onions: Gawege 10, 4414 NB Waarde