Zaterdag 25 augustus: Jeugd startdag 2018/2019

Beste leiders en trainers,

Op 25 augustus a.s. willen we een jeugd startdag organiseren voor onze jeugdleden tot en met JO15 en MO13. Deze dag bestaat uit het kennismaken van de jongens en meisjes met hun nieuwe team en het volgen van een voetbalclinic. De clinic wordt gehouden in samenwerking met de technische staf van het 1e en 2e elftal en ook de spelers van de 1e selectie zullen hieraan hun medewerking verlenen.

Vriendjes en vriendinentjes van onze jeugdleden die (nog) geen lid zijn van onze vereniging en interesse hebben om lid te worden, zijn ook van harte welkom en mogen uiteraard ook mee doen.

De jeugdstart dag wordt gehouden in de ochtend en verzorgt in 2 delen  (jongere en oudere teams). De aanvangs- en eindtijd wordt nog afgestemd met de technische staf van het 1e elftal, omdat zij na de middag vertrekken voor een voetbaltoernooi.
Aansluitend aan de clinic wordt de ochtend afgesloten met een gezonde lunch.

Het verzoek aan jullie om op deze dag uiteraard ook aanwezig te zijn.

Verdere informatie zal op korte termijn via de website kenbaar worden gemaakt.

Met een sportieve groet,
Namens de jeugd- en evenementencommissie.