Vrijdag 28 oktober: Zaalvoetbaltoernooi in de herfstvakantie

Beste mensen (bestuursleden, jeugdbestuursleden, trainers, leiders, webmasters, enthousiastelingen etc.),

Vrijdag 28 oktober a.s. in de herfstvakantie organiseren we vanuit de gemeente Reimerswaal een zaalvoetbaltoernooi voor de basisschooljeugd (groep 3 t/m 8) in de Reimerswaalhal te Kruiningen. 's ochtends is het de beurt aan de kinderen uit de groepen 3 t/m 5, 's middags de oudere kinderen uit de groep 6 t/m 8. We spelen 4 tegen 4 zonder keepers.

Het is belangrijk dat kinderen zich bij mij opgeven voor 25 oktober a.s.!
Wat moeten ze hiervoor doen? Zoek z.s.m. een team bij elkaar. Dit team moet bestaan uit 4 of 5 spelers en ze melden zich aan door een e-mail te sturen naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl. Vermeld bij de aanmelding de namen van je teamgenoten, van jezelf en verzin een leuke teamnaam!

Vraag voor jullie;

• Willen jullie de informatie doorspelen aan de trainers-leiders van de basisschooljeugd-zeventallen (en elftallen) en hen vragen deze informatie door te geven aan de ouders?
  • Willen jullie een oproep plaatsen op de website van jullie vereniging en/of nieuwsbrief, speciale mailing?!

Mochten er nog vragen zijn dan horen we graag van je!

Met sportieve groet,

Jordan van Langevelde