Vooruitblik naar Krabbendijke - Noad '67

Afgaand op de laatste 12 wedstrijden (van de door hen gespeelde 15!!) hebben we vandaag genoeg aan 2 doelpunten voor de overwinning. NOAD heeft in al deze 12 wedstrijden namelijk nooit meer dan één keer gescoord. Des te knapper is het dat zij nog een prima kans maken om de tweede periode te pakken. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze naast weinig “voor doelpunten” ook bijna geen tegentreffers moeten incasseren. Zo wisten zij van de laatste 8 wedstrijden er maar liefst 5 met de kleine marge van 1 - 0 te winnen. Tel daarbij op dat NOAD het in uitwedstrijden beter doet dan voor eigen publiek en we weten dat het ook vandaag niet vanzelf zal gaan!  Wat hebben we aan al die statistieken?  NIKS! Want de bal is rond, de wedstrijd duurt 2 * 45 minuten en de scheids is de baas!

Met 3 punten van de laatste wedstrijd (Rillandia) “in de zak” gaan we de laatste 10 wedstrijden van de competitie tegemoet. In de Reimerswaalse derby konden we de tegenstander redelijk eenvoudig van ons afschudden.

Dat de wedstrijd (Wieldrecht uit) afgelopen week werd afgelast kwam ons zeker niet slecht uit. Het gaf een aantal van de mannen van Krabbendieke de kans om een extra weekje rust te pakken. Het  “ziekenboegje” loopt langzaam leeg. Belangrijk, want we zullen iedereen nodig hebben om het seizoen tot een goed einde te brengen. Ook vandaag zullen we de mouwen weer op moeten stropen.

Zoals uit de hieronder vermelde uitslagen blijkt, werd er recent nooit 2* in één seizoen gewonnen van de tegenstander van vandaag. Tijd om daar nu verandering in te brengen!!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2017/2018:      NOAD ‘67 - Krabbendijke       1 - 3

2014/2015       NOAD ‘67 - Krabbendijke       1 - 1     /           Krabbendijke - NOAD ‘67       2 - 5

2013/2014       NOAD ‘67 - Krabbendijke       3 - 2     /           Krabbendijke - NOAD ‘67       4 - 0

31 maart 2018:           Kogelvangers             -           Krabbendijke

7 april 2018:              ZSC ’62                       -           Krabbendijke

Balsponsor: Safyr - Fysiotherapie praktijk Krabbendijke.

Met een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden en meer dan 25 jaar deskundigheid en ervaring op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Tevens Medische fitness - onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten - voor zowel gezonde mensen als voor mensen met klachten.

Morlodestraat 28, Telefoon:  0113 - 501962.