Vooruitblik naar Krabbendijke - De Fendert


Na een aantal onderbrekingen wordt de competitie nu weer echt vervolgd. Dat het niet eenvoudig zal zijn om onze eerste positie op de ranglijst “probleemloos” te consolideren is in de wedstrijd tegen De Jonge Spartaan gebleken. Een tegenstander die vol op de verdediging speelde en het Krabbendijke erg lastig maakte met een doelpuntloos gelijkspel als gevolg. Ook vandaag hebben we in De Fendert weer een meer dan lastige tegenstander. In Fijnaart wisten we ternauwernood “de meubelen te redden” (3 - 4). En ook uit de resultaten uit het verleden (overigens geen garantie voor de toekomst) blijkt dat de tegenstander van vandaag niet direct de gedroomde is.

 

Speelde De Fendert afgelopen week nog een inhaalwedstrijd (0 - 2 winst bij SEOLTO), wij hadden een weekje rust. Rust die we wellicht goed konden gebruiken. De eerste competitiehelft hadden we namelijk zo goed als geen tegenslagen. Nu hebben we toch een aantal spelers met de nodige pijntjes en blessures. Het is dan ook prettig om te constateren dat we een bredere selectie hebben dan afgelopen seizoen waardoor er prima vervangers beschikbaar zijn. Het zal vandaag belangrijk zijn om de rust te bewaren. Tegen De Jonge Spartaan werden we al snel ongeduldig en gingen (te snel) de lange bal hanteren. Met de kwaliteit die we in ons team hebben moeten we “gewoon”   blijven voetballen. zoals we dat ook in de eerste competitiehelft hebben gedaan. Met steun van onze supporters moeten we er dan voor zorgen dat we de punten op Krabbendijke houden.

 

 

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

 

Hup Krabbendieke!

 

 

Uitslagen:

2017/2018:      De Fendert - Krabbendijke     3 - 4

2014/2015       De Fendert - Krabbendijke     4 - 4     /           Krabbendijke - De Fendert     1 - 3

2012/2013       De Fendert - Krabbendijke     8 - 4     /           Krabbendijke - De Fendert     2 - 3

 

 

  3 maart 2018:           WHS - Krabbendijke

10 maart 2018:           Krabbendijke - Rillandia

 

 

 

Balsponsor: KWS - Aquavia

 

AQUAVIA is specialist in waterwerken en sterk in het uitvoeren van onderhoud aan groot- en kleinschalige waterwerken. Met hun "no-nonsense"-mentaliteit en korte snelle communicatielijnen staan zij altijd gereed voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van beton- en waterbouw.

Terug naar overzicht