Vooruitblik naar Krabbendijke - D.H.V.

Den Hoek Vooruit (DHV) is de laatste tegenstander die we treffen voor de winterstop. De tegenstander uit Zevenbergschen Hoek maakt een wat wisselvallig seizoen door. Wellicht voor hen wat tegenvallend gezien het feit dat ze de afgelopen 2 competities prima presteerden en telkens een periode wisten te pakken. Vanzelfsprekend is dat ook deze competitie nog mogelijk. DHV is met name in thuiswedstrijden lastig te verslaan, slechts één van de 6 wedstrijden werd verloren. In uitwedstrijden hebben ze het tot op heden lastiger - één keer winst in 5 wedstrijden. Geen reden echter voor Krabbendijke om de tegenstander van dit weekend te onderschatten. Uit het recente verleden (zie uitslagen hieronder) blijkt dat we vaak lastige, doelpuntrijke, potjes speelden tegen DHV.

We kunnen er niet omheen blijven draaien. Ondanks dat we nog niet op de helft van de competitie zijn is Krabbendijke nu toch wel kampioenskandidaat nummer 1. Daar hadden zelfs de fanatiekste supporters bij de start van het seizoen niet op gerekend. Ook afgelopen week wisten we weer 3 punten bij te schrijven dankzij een 3 - 0 overwinning bij en tegen Duiveland. Weliswaar was het geen grootse partij maar Krabbendijke won ook deze wedstrijd toch weer redelijk makkelijk. Het is nu zaak om niet met het hoofd in de wolken te gaan lopen. De competitie is nog lang en de bal is rond, zeggen de clichés.

Zaterdagmiddag met hetzelfde enthousiasme en vertrouwen als de eerste 11 wedstrijden het veld in en we moeten de punten in Krabbendijke kunnen houden. Daarna wachten de winterstop, kalkoen, oliebollen en vuurwerk!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd en prettige feestdagen toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2013/2014:      Krabbendijke - DHV  5 - 6      /  DHV - Krabbendijke  3 - 1;

2012/2013:      Krabbendijke - DHV  4 - 1      /  DHV - Krabbendijke  1 - 2;

2011/2012:      Krabbendijke - DHV  1 - 0      /  DHV - Krabbendijke  3 - 5.

27 januari 2018:         VVC68 - Krabbendijke

Balsponsor: The World of Drinks

Nog een lekker drankje nodig voor kerst of oud en nieuw? Marco Wagenaar - The World of Drinks -  heeft voor ieder wat wils en kan u helpen om voor iedere gelegenheid een passend drankje te vinden.

The World of Drinks - Dorpsstraat 84, Krabbendijke. Telefoon: 0113 745 045.

Ruime parkeergelegenheid aan achterzijde - Poststraat.