Vooruit kijken naar Krabbendijke tegen de Jonge Spartaan

De laatste wedstrijd voor de “tweede winterstop”. Na zaterdag zijn we namelijk weer 2 weken vrij vanwege o.a. carnaval en voorjaarsvakantie. Precies halverwege de competitie spelen we  tegen “De Jonge Spartaan” uit Middelharnis. De ploeg waartegen we de openingswedstrijd van deze competitie hebben gespeeld. Ondanks de 5 - 2 overwinning voor Krabbendijke bleek al wel dat we hier te maken hadden met een goed voetballende ploeg. Na een wat moeizaam begin bevinden ze zich momenteel op de gedeelde 4e plek en staan ze 2e in de tweede periode. Wat verder opvalt is dat DJS veruit de meeste punten heeft behaald in uitwedstrijden! Alle reden voor onze mannen om ook deze wedstrijd weer goed bij de les te zijn.

Staat DJS 2e in de 2e periodestand, vanzelfsprekend staan wij ook in deze periode weer bovenaan. Na de “eerste winterstop” is het altijd weer afwachten hoe de ploeg de eerste wedstrijd doorkomt. Afgelopen week in de uitwedstrijd bij VVC’68 begonnen we wat moeizaam maar zagen we in de tweede helft bij vlagen toch weer een Krabbendijke zoals we dat voor de winterstop al bijna gewend waren, bij vlagen goed voetballend en combinerend ondanks het slechte veld. Uiteindelijk lieten we de mannen uit Halsteren met een eclatante overwinning van 5 - 0 toch redelijk kansloos. Belangrijk om het goede gevoel direct weer te pakken te hebben. In de wetenschap dat de nummers 2 (Tholense Boys) en 3 (Wieldrecht) het dit weekend tegen elkaar opnemen gaan we er vanuit dat Krabbendijke er alles aan gelegen is om ook zaterdagmiddag de 3 punten weer hier te houden!!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2017/2018:      De Jonge Spartaan - Krabbendijke - DHV  2 - 5

24 februari 2018:       Krabbendijke - De Fendert

Balsponsor: Sinke en Van Langevelde fruit

Ditmaal twee voormalige vedetten van de VV als balsponsor, André en Frank! Beiden al jaren in de “hardfruitbusiness” runnen ze nu een commissie en groothandel in hardfruit - appels en peren.

Mooi dat we ze wekelijks als onderdeel van de “harde kern” langs de lijn kunnen verwelkomen.