Voorbeschouwing Krabbendijke - VVC'68

VVC’68 troffen we als eerste tegenstander na de winterstop. Vraag was toen of we de draad weer direct op zouden pakken na een prima eerste seizoenshelft.
Uiteindelijk trokken we de wedstrijd met 0 - 5 naar ons toe. Het begin was echter erg lastig met een felle tegenstander die Krabbendijke weinig ruimte gaf.
Dankzij een ietwat gelukkig doelpunt kwamen we op 0 - 1 waarna we makkelijker en beter gingen spelen met dus uiteindelijk de 3 punten als beloning.
VVC speelde een goede eerste periode. De tweede verliep aanzienlijk minder en ook in de derde periode worden de punten nog niet bij bosjes binnen gehaald. Het lijkt er dan ook op dat zij samen met Rillandia en ZSC gaan strijden tegen directe degradatie.

VVC zal dan afgelopen week ook niet op de banken hebben gestaan toen ze de uitslag van hun directe concurrent ZSC tegen Krabbendijke zagen.
We gingen in Scharendijke namelijk ruim, en terecht, met 4 - 0 de boot in. Na 18 wedstrijden zonder verlies (een record in de Krabbendiekse voetbalhistorie) leden we vorige week de eerste nederlaag. Het moest er een keer van komen, we hebben het lang weten uit te stellen. Belangrijk om van de wedstrijd tegen ZSC te leren en de nederlaag direct uit het hoofd te zetten om vandaag fris en met vertrouwen de wedstrijd in te gaan.
Gezien de netelige positie van VVC zal het ook vandaag weer geen gemakkelijke wedstrijd worden. De verwachting is namelijk niet dat zij onbezonnen de aanval zullen gaan zoeken. Geduld en vertrouwen hebben in onze kwaliteiten evenals de ondersteuning van het thuispubliek moeten er voor zorgen dat we de punten vandaag in Krabbendijke houden! Succes mannen!!!!!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2017/2018:                  VVC ‘68 - Krabbendijke          0 - 5

21 april 2018:             Tholense Boys -  Krabbendijke

5 mei 2018:                 WHS               -  Krabbendijke

Balsponsor: Hoveniersbedrijf Koster.

“Een mooie tuin het hele jaar door”!

Vakkundig advies m.b.t. aanleg, ontwerp, bestrating en onderhoud.

Hoveniersbedrijf (Jaco) Koster adviseert en verzorgt de complete aanleg en onderhoud van uw tuin. Tevens vakkundig advies m.b.t. ontwerp en bestrating.

Hoveniersbedrijf Koster, Oostpolderweg 20, Krabbendijke Tel: (0113) 503645 / (06) 13711889.