Voorbeschouwing Krabbendijke - Rillandia

Speelden we afgelopen seizoen de ene na de andere derby in de Zeeuwse 3e klasse, dit seizoen hebben we er slechts één. Maar dan wel een echte - Rillandia. Liepen de gemoederen in het verre verleden nog wel eens erg hoog op, de afgelopen wedstrijden verliepen, zoals het hoort, in goede harmonie! Derby’s zijn altijd lastig en daar zal de wedstrijd van vandaag geen uitzondering op zijn. Rillandia staat dan momenteel wel in de onderste regionen maar heeft de bijeen gesprokkelde punten wel gehaald door overwinningen tegen DHV, De Jonge Spartaan en De Fendert. Toevallig de 3 ploegen waar wij recent tegen hebben gespeeld en niet wisten te winnen.

Als je niet weet te winnen is het van belang om te zorgen dat je niet verliest en toch nog een punt “over de streep trekt”. Dat is wat Krabbendijke de afgelopen 3 wedstrijden, welke allen eindigden in een gelijkspel, prima heeft gedaan. Ook in de laatst gespeelde wedstrijd tegen De Fendert mochten we het ene punt koesteren. Met 2 - 3 achter komen in blessuretijd en dan toch nog de gelijkmaker in de “dying seconds” binnentikken. Klasse mannen, zeker in de wetenschap dat we de tweede helft grotendeels met 10 man moesten spelen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we de afgelopen wedstrijden geen grootse vorm hebben getoond. Nu de winter achter de rug lijkt en de lente zich aandient is het wellicht ook voor Krabbendijke het moment van de ommekeer en kunnen we weer rekenen op een goede partij van de ploeg van Pim Bruins. Zet’ em op mannen!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2017/2018:      Rillandia - Krabbendijke          0 - 3

2012/2013       Rillandia - Krabbendijke          3 - 4     /           Krabbendijke - Rillandia          1 - 2

2011/2012       Rillandia- Krabbendijke           0 - 0     /           Krabbendijke - Rillandia          7 - 0

17 maart 2018:           Wieldrecht - Krabbendijke

24 maart 2018:           Krabbendijke - NOAD’67

Balsponsor: Leo Sent. Stuc-, metsel-, timmer- en tegelwerk.

Aan de bal zal het vandaag niet liggen!

Iets te stucen, metselen, timmeren of tegelen? Leo Sent levert vakwerk. U bent dan ook bij hem aan het juiste adres. Verlengde Noordweg 10, Krabbendijke. Telefoon: 06-15862396.