V.V. Krabbendijke start met de Scoren voor de Clubactie! U krast toch ook mee?!

Zaterdag 24 februari klinkt het startschot voor de geldinzamelactie Scoren voor de Club! Scoren voor de Club ondersteunt sportverenigingen op het gebied van geldwerving.
Op leuke en speelse wijze wordt er met de ‘Scorekaarten’ geld ingezameld voor de sportvereniging.
De actie is zeer gemakkelijk en biedt met minimale inspanningen, maximale opbrengsten voor deelnemende verenigingen.
Tot ruim 85% van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar de clubkas!

Doel
Met de opbrengst van deze actie wil V.V. Krabbendijke ballen, doeltjes en ander trainingsmateriaal aanschaffen voor de jeugdleden.
Voor hun inspanning worden ze uiteraard ook beloond en daarom mogen zij met een gedeelte van het per team ingezamelde geld, een leuke teamactiviteit naar keuze doen.

Hoe werkt het?
De actie Scoren voor de Club werkt met Scorekaarten. Deze bestaat uit een vel met een aantal krasvakjes met daaronder een geldbedrag variërend van EUR 1,- tot EUR 2,50. Iedereen die een vakje open krast betaalt aan de verkoper, in dit geval een jeugdspeler van V.V. Krabbendijke, het bedrag dat tevoorschijn komt.
Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de donateur een vel met 8 kortingsbonnen voor diverse dagjes uit, zoals o.a. Madurodam, Indoor Skydive en Hellendoorn.
De actie start op zaterdag 24 februari en loopt tot en met zaterdag 24 maart.

Dus familieleden, vrienden, bekenden en allen die V.V. Krabbendijke een warm hart toedragen, kras de vakjes open en help de club met het verwezenlijken van puike trainingsvoorzieningen voor de jeugd!

Evenementencommissie V.V. Krabbendijke