V.V. Krabbendijke behaalt hoogste score bij Clubvoetbaldagen

Afgelopen woensdag hebben we de Clubvoetbaldagen geëvalueerd. Het was leuk om te horen dat iedereen de dagen als positief heeft ervaren.

We hebben dan als club ook een evaluatierapport ontvangen, dat ingevuld is door de deelnemers. We kregen van de organisatie van de clubvoetbaldagen dan ook de complimenten voor de organisatie Het gemiddelde cijfer (landelijk) is een 8,4 en bij V.V. Krabbendijke zelfs een 9,2! Dit was het hoogste cijfer van alle georganiseerde clubvoetbaldagen in Nederland. Toch iets om trots op te zijn, en een goede motivatie om dit in 2016 weer te organiseren.

Om wellicht meer deelnemers te trekken verschuiven we de dagen in 2016 van de derde week van de schoolvakantie naar de eerste week. De clubvoetbaldagen worden in 2016 op 25 t/m 27 juli (maandag t/m woensdag) georganiseerd. In de bijlage het evaluatierapport.

Evaluatierapport V.V. Krabbendijke