Rabobank Clubkas Campagne - Stem op V.V. Krabbendijke

Dit bericht is enkel voor leden van de Rabobank. Stem op V.V. Krabbendijke en help onze vereniging aan een mooi extraatje!

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
Niet de bank zelf, maar onze leden verdelen ons donatiebudget! Onze leden brengen tijdens deze campagne hun stem uit op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Voor onze leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

Stemmethode
Onlangs heeft u een persoonlijke kaart via de post ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van woensdag 6 april t/m maandag 18 april 2016 op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen.

U krijgt van ons vijf stemmen die u kunt uitbrengen op uw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete clubs. Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van uw stemmen!