Pim Bruins ook volgend seizoen trainer van trotse koploper

Pim Bruins blijft trainer van zaterdag-derdeklasser Krabbendijke. De club en de oefenmeester uit Goes zijn deze week tot overeenstemming gekomen met elkaar en gaan nog een jaar verder.

Daarmee staat Bruins voor zijn derde jaar bij de dorpsclub, waar hij tot nu toe met succes aan zijn eerste klus als trainer van een standaardteam bezig is. Vorig seizoen pakte hij in zijn debuutjaar met Krabbendijke na een sterke tweede seizoenshelft de derde periode-titel en deze voetbaljaargang heeft hij van de Tricolores een onverslaanbaar collectief gemaakt. Na tien wedstrijden staat de ploeg ongeslagen bovenaan in de derde klasse B.

Hoewel de hoofdtrainer aanblijft, zal de technische staf er vanaf volgend seizoen toch iets anders uit gaan zien bij Krabbendijke. Bart Dierkx stopt als assistent-trainer bij het eerste elftal en gaat een coördinerende rol bij de jeugd én senioren vertolken. Hij blijft wel bij de hoofdmacht betrokken. De leegte die Dierkx achterlaat, wordt opgevuld door Robin van Koeveringe. Hij is al elftalleider en keeperstrainer, maar wordt nu ook de assistent van Bruins.