Overlijdensbericht Jan Tramper

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Jan Tramper, 85 jaar oud.

De mededeling kwam niet onverwacht want Jan was al enkele maanden ernstig ziek.
Jan was een enthousiaste voetbalsupporter van het eerste uur. Voor zover wij ons kunnen herinneren was hij nagenoeg bij alle uit- en thuiswedstrijden aanwezig en dit tot het moment dat hij te horen kreeg dat hij ernstig ziek was. Ook zijn vrouw Sinie was er in de beginperiode heel vaak bij, zij overleed enkele jaren geleden.

In 1983 werd Jan bestuurslid en hij wist dit ruim 20 jaar vol te houden. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de accomodatie en was wekelijks op het park te vinden om eigenhandig de kleedlokalen schoon te maken.

In zijn werkzame leven heeft Jan een mooie carriere gehad en schopte hij het van matroos tot kapitein bij de PSD.
Voor diverse mensen was het al wennen om hem niet meer langs de lijn te zien staan. We verliezen niet alleen een enthousiast voetballiefhebber maar ook een heel aardige, innemende man, die we niet snel zullen vergeten.