OPROEP: Oud papier opbrengsten zijn onmisbaar voor V.V.

Wat een aantal jaren geleden begonnen is om een financiële buffer op te bouwen is nu een onmisbare inkomstenbron voor de VV Krabbendijke waar we niet meer zonder kunnen.

Eén keer per maand ophalen oud papier

Elke 1e dinsdagavond van de maand halen we het oud papier op. Hiervoor hebben we in totaal 20 personen nodig. Naast circa 10 vaste ophalers (die ook zorgen voor auto's met karren) bestaat de ploeg uit 10 roulerende krachten. De roulerende krachten komen uit de senioren en junioren. Dit betekent dat iedereen, (m.u.v. de vaste krachten) maximaal 2 maal per jaar aan de beurt komt. Kleine inspanning dus!

Personeelsgebrek
Toch komen we regelmatig mensen te kort omdat “ingeplande” personen niet op komen dagen. Dit frustreert met name de vaste krachten waardoor deze op termijn af dreigen te haken. Hierdoor komt het ophalen in gevaar en daarmee dus ook de inkomsten (ca € 6.000,— per jaar). Zoals aangegeven kunnen we niet zonder deze inkomsten. Indien deze wegvallen zal dit gecompenseerd moeten worden door bv een contributieverhoging.

*** OPROEP aan alle senioren, jeugdleden en ouders van de jeugdleden***
Sta je ingepland, verzaak niet! Kun je echt niet, zorg dan voor een vervanger of ruil met iemand in een andere maand; de planning is ruim van te voren te vinden op de website en in de kantine.

Wil je als ouder ook mee rouleren? Heel graag! Meld je aan via mailadres: secretaris@vvkrabbendijke.nl

Daarnaast zoeken we een aantal extra vaste krachten. Belangstelling? Svp aanmelden via secretaris@vvkrabbendijke.nl

Willen we de VV ook financieel gezond houden dan zijn deze inkomsten onmisbaar!!

Met vriendelijke groet,
Bestuur V.V. Krabbendijke & Vaste groep oud papier ophalers