MP1: Krabbendijke MP1 - Kruiningen MP1

Opstelling:Jesse Polderdijk, Kyan van Wijnen, Luca Dommisse, Tesse Sinke, Nick Vogelaar, Luuk van 't Leven, Stijn Lobbezoo

Afgelopen zaterdag was het een derby onder de mini's. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden en dit was dus ook zo. Ook al kwam Kruiningen bijna een uur te laat het was weer geweldig. We speelden met 1 wissel langs de kant dus 6 jongens in het veld en dat gaat heel goed. Na 7 minuten spelen werd er gescoord door Kruiningen. Toen duurde het een poosje voordat de 1-1 werd gescoord door Jesse met een super mooie goal! Vlak daarna volgde de tweede goal van Jesse, dus we gingen met een stand van 2-1 de rust in.

Met frisse zin gingen we de tweede helft in. De 2-2 werd toen al snel gemaakt, maar onze jongens bleven aanvallen en goed overspelen naar elkaar. Kruiningen scoorde 2-3 en dat lieten onze jongens niet op zich zitten.  Jesse stond nog geen halve minuut in het veld na een wissel en scoorde de 3-3 echt geweldig! En dit is dan ook de eindstand dus het was echt een super spannende wedstrijd.

Goed gedaan jongens!