MP1: Krabbendijke MP1 - Kruininge MP1 / Colijndplaatse Boys MP1

Verslag Kruiningen - Krabbendijke MP1 28februari

Het was behoorlijk koud deze ochtend, maar ondanks dat een mooie en leuke wedstrijd gespeeld. Loic scoorde al snel de 1-0 voor Krabbendijke. Toen duurde het even voordat Lars de 2-0 scoorde, zo gingen we de rust in. Kort na rust scoorde Jesse de 3-0 en de jongens bleven echt super goed voetballen. Op het laatste moment scoorde Kruiningen nog 1 goal dus de eindstand was 3-1 voor Krabbendijke! We staan nog steeds bovenaan in de stand dus onze jongens doen het hartstikke goed en hebben er ontzettend veel plezier in, en zo hoort het ook! ga zo door jongens wij genieten enorm van jullie. Tot volgende week!!!

Verslag Krabbendijke - Colijnsplaatse Boys MP1 7 maart

Afgelopen zaterdag hebben we tegen Colijnsplaatse Boys gevoetbald.   We hebben met 8-2 gewonnen en we speelden met 2 wissels. Het was weer een geweldige wedstrijd. De eerste goal kwam van de tegenpartij, maar kort daarna scoorde Loic de 1-1 en daarna de 2-1. De derde goal kwam van Lars en de rest vd wedstrijd heeft Loic allemaal gescoord! De jongens waren goed in vorm en gaan steeds meer overspelen naar elkaar, hier wordt ook goed op getraind en dat is dus ook goed te zien! In de laatste minuut scoorde de tegenstander de 8-2. het was weer Toppie!!! Tot zaterdag allemaal!