MP1: Krabbendijke MP1 - Bevelanders MP1 / Goes MP1

Verslag MP1 14-2-15 Krabbendijke - Bevelanders Eindstand 9-0

Onze eerste wedstrijd van een nieuwe competitieronde. Het was een super leuke wedstrijd, de jongens deden het super goed allemaal! Degenen die scoorden waren:2x Loic, 2x Jasper, 2x Luuk, Lars 1x en Jesse 1x! Ze hadden er weer zin in en het ging ook enorm goed!

Verslag MP1 21-2-15 Krabbendijke - Goes Eindstand 3-5

Deze wedstrijd hebben we met 6 spelertjes gespeeld want Loic en Jesse gingen een keer met mp2 mee omdat er daar spelertjes ziek of afwezig waren, en dan helpen we elkaar een handje natuurlijk! Het was een super mooie pot voetbal ze waren aan elkaar gewaagd. Goes kwam al snel met 0-1 voor, maar na een paar minuten scoorde Pepijn de 1-1. Toen kwam Goes weer met de 1-2 enzo....tm de 1-5. Daarna volgde een eigen doelpunt van Goes dus 2-5 en daarna kwam Lars met 3-5! Het was mooi om te zien hoe de jongens ervoor gingen. Echt goed gedaan jongens!! Tot volgende week!