MD1: Krabbendijke MD1 - MOC'17 MD3

We begonnen aan de wedstrijd met 13 spelers. Daphne was aanvoerder dit omdat Lisanne met het MB-team mee ging.

We begonnen sterk en speelden veel op de helft van de tegenstander. We kregen kansen en na 10 minuten scoorde Mirac de 1-0. 5 minuten later scoorde Renee de 2-0. De eerste helft werd gevoetbald met de wind mee en MOC kon daar weinig tegenover stellen. Mirac scoorde nog twee keer ruststand 4-0.

Onze keepster Ilse werd gewisseld voor Melissa zodat ze ook een keer kon mee voetballen. Ilse werd in de spits gezet en kreeg een aantal kansen maar jammer voor haar kon ze niet scoren. Mirac daar in tegen scoorde weer in de 35ste minuut. Het zesde doelpunt kwam op naam van Kim met een goed schot van binnen de zestien. Na meerdere keren aangeven dat we meer de zijkanten moesten gebruiken gingen de meiden dit iets meer doen. Emma-Ruth deed dit op de linkerkant en speelde Mirac goed aan 7-0. Ook kreeg Emma-Ruth zelf ook nog kansen maar jammer voor haar kon ze zelf niet scoren wat ze zeker wel verdiend had. Toen was MOC definitief op de knieën en scoorden we nog 3 keer. 8-0 Renee 9-0 Mirac 10-0 Mirac.

Meiden een goede wedstrijd van het hele team bijna geen kans weggegeven.