“Het seizoen zit er op”

Beste leden, ouders/ verzorgers en supporters,

Het voetbalseizoen 2017/2018 zit er op. We hebben afgelopen zaterdag als afsluiting van het seizoen weer de ledendag gehad en dan nu de geplande zomerstop.

Terugkijkend hebben we in sportief opzicht een fantastisch seizoen gehad. Verschillende bekerfinales en kampioenschappen bij de jeugd en uiteraard de promotie van ons 1e elftal naar de 2e klasse van de KNVB.

Iedereen die zich, op welke wijze dan ook, dit seizoen heeft ingezet voor de vereniging wil ik daarvoor hartelijk bedanken.

Ook organisatorisch hebben we als bestuur in de afgelopen seizoenhelft stapjes gezet.
Ik schrijf stapjes, want ik realiseer mij dat we er nog niet zijn, maar ik heb wel het gevoel dat we op de goede weg zijn.

Vanuit het bestuur werken we er hard aan om er voor te zorgen dat op financieel en sportief gebied de continuïteit van onze vereniging gewaarborgd blijft en dit doen we graag in samenwerking met diverse commissies.

Nu de velden dicht gaan en het hekwerk van het complex op slot gaat, betekent dit niet dat er niets meer wordt gedaan of georganiseerd.
Op 9,10 en 11 juli staan namelijk nog de door VV Krabbendijke georganiseerde clubvoetbaldagen gepland.

En dit is natuurlijk ook hét moment voor het klusteam om de geplande klussen op te gaan pakken en als bestuur gaan we ook gewoon door met vergaderen,
want achter de schermen moet er nog het nodige geregeld worden voor het nieuwe seizoen.

Wat gaat het nieuwe seizoen ons op sportief gebied brengen? Ik weet het niet, tuurlijk de ogen zullen met name gericht zijn op ons 1e elftal,
maar ook alle andere elftallen verdienen dezelfde aandacht.

Ik hoop in ieder geval dat we ook in het nieuwe seizoen veel leden, supporters en ouders / verzorgers mogen verwelkomen bij de uit- en thuiswedstrijden van onze elftallen.

Namens het bestuur wens ik u en jullie allen een fijne vakantie toe, geniet er van, en hopelijk zien we elkaar weer in augustus wanneer de voorbereiding start voor het seizoen 2018-2019.

Met een sportieve groet,

Kees Hoekman