Krabbendijke afgelopen seizoen sportiefste ploeg van de Bevelanden

WEMELDINGE - De voetballers van Krabbendijke hebben voor alweer de derde keer de Ko de Winter Fair Play Wisselbeker in ontvangst mogen nemen. De bokaal, een initiatief van scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid Beveland, werd gisteravond uitgereikt in Wemeldinge. Daar was ook profarbiter Ed Janssen aanwezig.

Janssen, die op de senior-lijst (hoogste categorie voor scheidsrechters) van de KNVB staat, zorgde met anekdotes en verhalen over de praktijk, actualiteiten en het gedrag van de spelers voor de omlijsting in Klein Stelle.

Rien van Haaften reikte de prijs uit aan een afgevaardigde van VV Krabbendijke, Robin van Koeveringe. Die club kwam over het vorige seizoen alweer voor de derde keer als sportiefste club naar voren bij het door de vereniging bijgehouden klassement. Eerder was dat in het seizoen 2008-2009 en 2013-2014

Zaterdag-tweedeklasser SSV 65 werd tweede in het klassement, voor zaterdag-derdeklasser Voetbalvereniging Yerseke.