Krabbendijke - Tholense Boys een vooruitblik

Het komt niet vaak voor dat je ongeslagen bovenaan staat met 7 punten voorsprong op de nummer 2 maar toch als underdog de tweestrijd aangaat. Zaterdag spelen we namelijk tegen de beste ploeg van de 3e klasse B Zuid1. Verschillende tegenstanders waar we tegen speelden lieten ons weten dat ondanks onze winst Tholense Boys, want daar hebben we het over, toch echt veruit de beste ploeg is in deze klasse. Gezien de resultaten in de afgelopen jaren is dit ook niet verwonderlijk. Na degradatie uit de 2e klasse eindigden ze de afgelopen 2 seizoenen telkens als tweede maar wisten ze zich beide keren niet via de nacompetitie naar de 2e klasse te spelen.

Aan Krabbendijke de taak om te laten zien dat ook wij er toch echt wel wat van kunnen! Afgelopen week speelden we niet groots, gaven toch wat gemakkelijk de goals weg maar we kwamen prima terug. Het knappe aan de partij van vorige week was dat we, ondanks de achterstand waar we bijna een hele wedstrijd tegenaan keken, er met zn allen voor bleven gaan met een ongekende inzet en vechtlust. Klasse mannen!!!!!

Als we met dezelfde inzet spelen, wat minder weggeven en naar ons kunnen voetballen (het zijn nog al wat voorwaarden!) zijn we zeker niet kansloos tegen de beste ploeg van de 3e klasse B Zuid1.

Aan de supporters van Krabbendijke de taak om die van Tholen in ondersteuning te overtreffen. Normaal zijn we overal (uit en thuis) in de meerderheid. Tholen staat er echter om bekend ook een trouwe en grote supportersschare te hebben. Het kan dus een leuke zaterdagmiddag worden!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

Hup Krabbendieke!

Uitslagen:

2012/2013:      Krabbendijke - Tholense Boys  3 - 3   /  Tholense Boys - Krabbendijke  2 - 1;

2011/2012:      Krabbendijke - Tholense Boys  3 - 5   /  Tholense Boys - Krabbendijke  1 - 0;

2010/2011:      Krabbendijke - Tholense Boys  2 - 0   /  Tholense Boys - Krabbendijke  3 - 0.

9 december 2017:      SV Duiveland - Krabbendijke

Balsponsor: Sportkantine VV Krabbendijke.

Heleen had aan het begin van het seizoen geen betere wedstrijd uit kunnen kiezen om de wedstrijdbal te sponsoren. Een echte topper vandaag, dus we gaan er vanuit dat er aan publieke belangstelling zowel rond het veld maar ook in de kantine geen gebrek is. We wensen de kantinecrewdan ook veel succes vandaag!