Krabbendiekse Geluksballen gaat zaterdag 23 september weer van start

Zaterdag 23-09 willen we weer beginnen met de Krabbendiekse geluksballen.

Afgelopen jaar heeft de jeugd van de V.V. Krabbendijke mede door uw deelname meer dan € 2000,- aan inkomsten gehad. Dit geld is ondermeer gegaan naar: nieuwe pupillendoeltjes, trainings- en wedstrijdballen, kerstzaaltoernooien en aan overige evenementen.
Hiervoor willen we jullie hartelijk danken!

Mede door het stijgend aantal jeugdleden en -teams willen we ook dit seizoen weer een beroep doen op uw steun, en hopen we dat u ook dit seizoen weer mee wilt spelen met de Krabbendiekse geluksballen! Niet alleen de jeugd heeft hier baat bij maar ook maakt u zelf kans op mooie geldprijzen!

Zo waren afgelopen seizoen, dit de winnaars van de hoofdprijzen:
Kees Neels, Kees Verhulst en Ruud Lobbezoo € 117,-
Gerard Vreeke en Rens Jansen € 153,-
Jaap van de Vreede € 204,-
Kees Minnaard € 200,-
Fam Mulder € 310,-
Bennie van 't Leven, Fam Bosman en Pieter Gijssen € 100,-

Verder wonnen meer dan 25 deelnemers een klein geldbedrag.

Wilt u ook aanstaand seizoen weer meespelen dan hoeft u niets te doen. Alleen als u wilt stoppen met deelname of van nummers wilt veranderen neem dan contact met me op.

Bent u benieuwd wat de Krabbendiekse Geluksballen inhoudt, en wilt u ook meedoen?
Kijk dan verder op de Infopagina Krabbendiekse Geluksballen

Voor vragen kunt u bij mij terecht via:

Alvast bedankt namens de jeugd!

Gertjan van Herwijnen