Krabbendiekse Geluksballen gaat zaterdag 12 september weer van start

Zaterdag 12-09 willen we weer beginnen met de Krabbendiekse geluksballen.

Afgelopen jaar heeft de jeugd van de V.V. Krabbendijke mede door uw deelname meer dan € 2100,- aan inkomsten gehad. Dit geld is ondermeer gegaan naar: nieuwe pupillendoeltjes, trainings- en wedstrijdballen, kerstzaaltoernooien en aan overige evenementen.
Hiervoor willen we jullie hartelijk danken!

Mede door het stijgend aantal jeugdleden en -teams willen we ook dit seizoen weer een beroep doen op uw steun, en hopen we dat u ook dit seizoen weer mee wilt spelen met de Krabbendiekse geluksballen! Niet alleen de jeugd heeft hier baat bij maar ook maakt u zelf kans op mooie geldprijzen!

Zo waren afgelopen seizoen, dit de winnaars van de hoofdprijzen:
Ard Brugge € 449,-
Erik Nieuwenhuije € 367,-
Barrie Luteijn € 326,-
Huib Nagelkerke € 160,-
Anton van Oosten € 360,-

Verder wonnen meer dan 40 deelnemers een klein geldbedrag.

Wilt u ook aanstaand seizoen weer meespelen dan hoeft u niets te doen. Alleen als u wilt stoppen met deelname of van nummers wilt veranderen neem dan contact met me op.

Bent u benieuwd wat de Krabbendiekse Geluksballen inhoudt, en wilt u ook meedoen?
Kijk dan verder op de Infopagina Krabbendiekse Geluksballen

Voor vragen kunt u bij mij terecht via:

Alvast bedankt namens de jeugd!

Gertjan van Herwijnen