Kapelle JO11-2 - Krabbendijke JO11-2

Na het verzamelen om 7,45 uur en het onderweg zien van een landende luchtballon was het team zeer gemotiveerd om de bekerwedstrijd te spelen bij Kapelle.

Het team bestond uit: Benthe, Dieter, Falco, Jarne, Joachim, Jordy en Mauro.

De warming-up verliep goed. Een korte peptalk door coach Mark de Bat en de wedstrijd kon beginnen om 8,30 uur.
De eerste 5 minuten hadden onze spitsen het vizier niet goed staan.
6e minuut: Joachim kwam goed door op rechts en zijn afgemeten voorzet werd knap binnengeschoten in het dak van de goal door Jordy bij de eerste paal.
8e minuut: met geluk via een klutsbal kwam Kapelle alleen voor onze keeper Falco en was het weer 1-1.
13e minuut: een mooie combinatie en na een klassiek één-tweetje tussen Mauro en Jordy is het Mauro die in de korte hoek de 1-2 scoort. Bij een spaarzame tegenaanval is het onze keeper Falco die de bal pakt en met een snelle uittrap Jordy bereikt. Deze stuurt Mauro met een steekbal diep, maar hun keeper was net iets eerder bij de bal.
16e minuut: snelle ingooi van Jarne op Benthe welke die doorspeelt op Jordy. Jordy zoekt de ruimte voor zijn linkerbeen en rond mooi voor de 1-3 af in de verre bovenhoek.
19e minuut: vroeg druk zetten bij de opbouw (besproken in de peptalk) zorgde ervoor dat de verdediger van Kapelle de bal zomaar in de voeten van Jordy speelde. Vervolgens was het een koud kunstje voor Jordy om de 1-4 te maken.
22e minuut: een mooie onderschepping van Dieter zorgt ervoor dat Jordy een steekbal kan geven op Mauro en hij laat de keeper kansloos met een geplaatst schot. 1-5.
24e minuut: een mooie pas van Benthe op Mauro. Mauro aarzelt niet en schiet snel op goal. Onderweg werd de bal van richting veranderd en was hun keeper kansloos.
Dit was net voor rust de 1-6 en tevens de ruststand.

32e minuut: een corner genomen door Joachim zorgt voor onrust in de verdediging van de tegenstander en het is Jordy die met een schot de 1-7 maakt.
33e minuut: wederom is het Jordy die een goal maakt en 1-8 aantekent. Ditmaal na een mooi één-tweetje met Benthe.
37e minuut: een aanval over meerdere schijven waarbij Jordy, Benthe en Mauro de smaakmakers zijn. Mauro zorgt voor de 1-9 door in de verre hoek te schieten vanaf rechts.
40e minuut: een hard schot van Mauro werd niet klemvast gehouden door de keeper. De rebound was voor Benthe. Dit betekende 1-10.
41e minuut: een schitterende crossbal van Jarne op Mauro welke mooi afmaakte van afstand. 1-11 Een interceptie na de aftrap gaf Jordy ruimte om te schieten op goal. Hun keeper was kansloos maar de bal spetterde tegen de lat.
42e minuut: wederom door goed druk zetten door het hele team kon Mauro een steekpas geven op Jordi welke de keeper verschalkte en 1-12 liet aantekenen.
45e minuut: een mooie onderschepping door Jarne werd gevolgd door een mooie pas langs de zijlijn op Mauro. Diens voorzet werd ingetikt voor de 1-13 door Benthe.
49e minuut: een mooi ingestudeerde corner welke na vele schijven mooi van afstand werd afgemaakt door Benthe. Hij zorgde met de 1-14 gelijk voor de eindstand want de scheidsrechter floot gelijk voor het einde van deze wedstrijd welke onder prima condities gespeeld werd.

Goed gespeeld boys. We hebben genoten van jullie spel.