Kampioenschapskoorts!

De competities naderen hun einde. Voor de jeugd van Krabbendijke betekent dat net als in de voorgaande seizoenen er weer veel kans is om eremetaal te winnen. Maarliefst 3 jeugdteams kunnen zaterdag kampioen worden.

Twee kampioenswedstrijden worden thuis gespeeld.

Om 11:00 staat de wedstrijd Krabbendijke D2 - SPS D1 op het programma.
Voor de aftrap staat Krabbendijke met WVV D2 gedeeld op de eerste plaats met evenveel punten.
WVV heeft echter 1 keer meer gescoord. Het is dus net zo spannend als de strijd tussen Ajax en PSV.
Dit betekent dat Krabbendijke veel moet scoren en hopen dat WVV dit tegen de nummer 3 Lepelstraat minder doet.

Om 11:15 treden de C-junioren aan tegen Wemeldinge, de directe concurrent.
Een gelijkspel is zelfs al genoeg om de titel binnen te halen.
Toch moet er worden gewaakt voor onderschatting, want Wemeldingen heeft het vaakst gescoord van alle ploegen in de competitie.

Als laatste kan ook de E4 zaterdag kampioen worden, en dat zelfs ongeslagen.
Zij reizen af naar Wemeldinge om zich daar in de boeken te schieten.
De E4 is deze competitie nog steeds ongeslagen, de grootste tegenstander lijkt hierdoor hun eigen zenuwen te worden.

Succes jongens en meisjes!