Jeugd haalt mooi bedrag op met sponsorloop

Twee weken terug hebben veel jeugdleden mee gedaan aan de sponsorloop.
Tijdens deze avond is er in de eerste plaats veel gelopen maar is er ook veel geld binnen gehaald door de jeugd.

Jullie hebben samen het mooie bedrag van € 2759,21 bij elkaar gelopen!

We willen iedereen bedanken die zijn bijdrage aan de sponsorloop heeft geleverd, alle kleine beetjes helpen.

Voor de loper die het grootste geldbedrag bij elkaar heeft gelopen, is als beloning een shirtje en broekje van de V.V. Krabbendijke uitgereikt. De topper dit jaar was Luuk van ’t Leven, gevolgd door Joël de Jager, Job Nieuwenhuize, Inge Zandee en Aron van Herwijnen

Het is belangrijk dat het geld dat de jeugd bij elkaar loopt ook terug gaat naar de jeugd. Als evenementencommissie hebben we de gedachte om (buiten om de activiteiten die al georganiseerd worden zoals spooktocht, hunt, ledendag en sinterklaas) de opbrengst te gebruiken om een pannakooi te realiseren op het sportveld.

Gezien de recente ontwikkelingen die er gaande zijn met betrekking tot het uitbreiden van onze accommodatie, willen we wachten met het realiseren van de pannakooi totdat er meer duidelijkheid is vanuit de gemeente over de invulling van onze accommodatie.

De evenementen commissie.