Gratis opleiding tot verenigingsscheidsrechter

Beste leden, ouders en verzorgers,

Op zaterdag 2 september beginnen de eerste wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen.

16 jeugdteams gaan weer met veel plezier hun favoriete hobby uitvoeren, namelijk voetballen!

Elke wedstrijd dient ook onder leiding te staan van een scheidsrechter.
Echter bleek dat het afgelopen seizoen wederom een hele opgave was om elke wedstrijd te voorzien van een scheidsrechter.

V.V. Krabbendijke is daarom nog steeds dringend op zoek naar leden, ouders of verzorgers die willen bijdragen aan een leuke voetbalzaterdag voor de jeugd, door middel van het fluiten jeugdwedstrijden.

Om aankomende scheidsrechters een zetje in de rug te geven willen we ze stimuleren door ze een gratis scheidsrechter cursus te geven. Vanuit de KNVB wordt de opleiding ‘praktijkgerichte verenigingsopleiding scheidsrechter veldvoetbal’ gegeven waarna u voldoende ‘bagage’ heeft om 11 tegen 11-wedstrijden te fluiten.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur
En wordt gegeven in Middelburg
Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar
De kosten zijn volledig voor V.V. Krabbendijke