Ga mee met de bus en moedig Krabbendijke aan naar de volgende ronde

V.V. Krabbendijke speelt aanstaande zaterdag voor promotie tegen V.V. Prinsenland!

Voor het eerst sinds het seizoen 1998/1999 speelt Krabbendijke 1 weer nacompetitiewedstrijden voor promotie naar een hogere klasse. In deze nacompetie zal eerst moeten worden afgerekend met de huidige 2e klasser, V.V. Prinsenland 1. Mocht deze ronde worden overleefd dan staat de finale te wachten tegen of RCS of DHV.

De eerste horde is dus Prinsenland, die we afgelopen zaterdag thuis met en keurige - en zeer terechte - 2-0 versloegen.

Komende zaterdag wacht de returnwedstrijd op sportpark De Molenkreek in Dinteloord. We hebben er veel vertrouwen in dat we het hoge niveau van de afgelopen wedstrijden weten vast te houden en hopen op massale steun van onze trouwe supporters!

We vertrekken daarom met een bus vol supporters naar Dinteloord.
Bij voldoende animo wordt een tweede bus ingezet.

Wil je ook gezellig met de bus mee? Geef jezelf dan wel even op. Dit kan tot en met vrijdag 26 mei.
Bevestig even bij Wilma via secretaris@vvkrabbendijke.nl of via Whatssapp op 0653375557.

Details:
Vertrek vanaf Noordweg: 13.30 uur

Kosten: € 10,-- per persoon v.v. te voldoen in de bus bij vertrek
Terugreis: +/- 16.30/ 16:45 uur vanuit Dinteloord
Locatie: sportpark de Molenkreek, Steenbergseweg 97b, Dinteloord

Let op! Vol = vol dus geef je snel op.