F4: Wemeldinge F3 - Krabbendijke F4

Opstelling: Anouschka Meeuwsen. Finn Lobbezoo. (Keeper 2de helft) Lars Jakobsen. Renate Brandenburg. Sem Breijer. Justin Paauwe. Robin Paauwe. Sven Bal. (Keeper 1ste helft) Yannick Westerweel. Ivan Verton.

Wissels: 1wissel in de 1ste helft. Yannick ging er uit voor Ivan.

Afwezig: Chidera Nellis.

Trainer: Alex Tramper.

Leiding: Jaap Baas en Joris Jakobsen.

Op weer een mooie zaterdagmorgen verzamelen de jongens en meisjes van Krabbbendijke F4 zich weer voor de laatste wedstrijd van het najaar 2014. Na deze wedstrijd gaan we de winterstop in.

Om 9.15 vertrekken we bijna met zijn allen naar Wemeldinge om weer eens een lekker potje te gaan spelen. Na het omkleden gaan de jongens en meisjes zich warmlopen want het is ondanks het mooie zonnetje toch wel wat fris. Na overleg met de leiding van Wemeldinge besluiten we om te starten met een groep van negen tegen negen. Krabbendijke heeft dan 1 wissel omdat we met tien spelers zijn. Na de rust wordt er trouwens met tien tegen negen gespeeld.

Na de aftrap gaat Wemeldinge snel van start en is er na twee minuten al een eerste kans en die wordt ook meteen benut. Dit is meteen het signaal voor onze jongens en meisjes dat we stevig aan de bak moeten om geen flink pak op ons broek te krijgen. We proberen de jongens en meisjes van Krabbendijke dan ook zo goed mogelijk te instrueren om ze op de juiste positie te laten lopen zodat we zo min mogelijk gevaar lopen. Het gevaar voor ons om een tegendoelpunt te krijgen ligt ook weer in de corners en het hervatten van het spel na een uittrap van onze keeper. Krabbendijke weet één enkele keer los te komen uit de greep van Wemeldinge wat tot een kans lijdt in de vijftiende minuut, maar het komt helaas niet tot een score. Er ontstaan goede kansen voor Wemeldinge maar door wat geluk en goed keepwerk van onze keeper kunnen we toch de schade beperken en gaan met een 1-0 achterstand de rust in.

In de rust merken we dat het veel energie vergt van onze jongens en meisjes om zo stevig te moeten verdedigen. We proberen hier en daar wat bij te schaven en te vertellen waar iedereen op moet letten. Na de start van de tweede helft lijkt Krabbendijke iets meer naar het doel te kunnen kruipen van Wemeldinge. In de achtentwintigste minuut is er counter van Wemeldinge en gaat de 2-0 erin. Na de 2-0 zijn er wat kansen voor Krabbendijke maar de keeper van Wemeldinge doet ook zijn uiterste best om zijn doel schoon te houden en komen we helaas niet tot een doelpunt. Wemeldinge weet weer te scoren en schrijven de 3-0 bij in de tweeëndertigste minuut. Bij sommige spelers van Krabbendijke zakt de moed een beetje in de schoenen. Het is ook niet leuk om te verliezen maar kom op jongens en meisjes we gaan er voor om een betere tweede helft van het seizoen neer te zetten na de winterstop. Wemeldinge komt deze wedstrijd nog één keer tot scoren en het wordt dan ook in de achtendertigste minuut 4-0. Dit is ook de einduitslag.

Na de wedstrijd gaan we penalty's schieten. Onze keeper doet het buitengewoon goed. En laat dan ook maar weinig ballen van Wemeldinge voorbij gaan. Bij de jongens en meisjes van Krabbendijke gaat het ook niet echt lekker. Robin Paauwe weet de keeper te passeren en ook Lars Jakobsen weet na een oerkreet en een flinke aanloop de keeper van Wemeldinge te verslaan. Bij de rest van de jongens en meisjes weet de keeper van Wemeldinge de bal uit de touwen te houden.

Jongens en meisjes jullie hebben het goed gedaan dit gedeelte van het seizoen. Op naar de tweede helft en dan gaan we er wat van maken. Daar hebben we alle vertrouwen in.