F4: RCS F5 - Krabbendijke F4

Trainer/leider: Alex Tramper en Joris Jakobsen.

Afwezig: -

Opstelling: Yannick Westerweele, (Keeper), Björn Wijnen, Anouschka Meeuwsen, Renate Brandenburg, Robin Paauwe, Justin Paauwe, Sem Breijer, Ivan Verton, Lars Jakobsen, Finn Lobbezoo, Sven Bal, Chidera Nelis

Goedendag allemaal. Wat een wedstrijd was het weer. Ééntje om van te smullen en die nog een hele week goed nasmaakt althans bij ons als trainer/leider wel. We zijn dan ook weer heel trots op onze jongens en meisjes.

Het is weer vroeg vertrekken vanuit Krabbendijke. Om 8 uur gaan we met zijn allen naar Oost-Souburg. Daar aangekomen komen de eerste spetters ons al tegemoet. Na het omkleden gaan we ons melden bij onze tegenstander. Het veld is naar onze mening wel erg slecht. Niet dat het kaal is maar er zitten me daar hobbels en bobbels in het veld nou een weiland is er niks bij, maar we zullen het er mee moeten doen. Na overleg met de tegenpartij spelen we 9 tegen 9. Als we starten aan de wedstrijd begint er spontaan een zacht regentje te vallen wat naarmate de wedstrijd vordert nog eens harder aanzet.

Onze jongens en meisjes beginnen goed. Er ontstaan kansen, alleen die worden nog niet benut. Het spel ziet er goed uit. Ook deze week zit er verbetering in de verdediging en in het overspelen naar elkaar. Spelers gaan niet alleen voor eigen succes, maar spelen ook over. Daar zijn we heel tevreden over. Het spel verdeeld zich over en weer en we merken dat RCS gebrand is op revanche. Maar na 10 min zet Krabbendijke een aanval op waarbij Sven de bal in de touwen weet te werken. 0-1. Lekker. Verder in de 1ste helft gebeuren er niet zulke spannende dingen. Wel zijn er regelmatig wat kleine botsingen waarbij de spelers van RCS blijven liggen en ze een aantal keer een vrije trap krijgen. We gaan rusten met een verdiende 0-1 voorsprong.

Na rust regent het nog wat harder. Het is even afwachten wat onze jongens en meisjes gaan doen. Vorige week kwamen we wat mat uit de startblokken na de rust dus het is even afwachten. Sven maakt hier snel een eind aan. Chidera zet een aanval in meteen na een paar minuten. Hij speelt de bal netjes aan op Sven die de 0-2 binnen tikt. Dat is nog eens genieten. In het verder verloop van de wedstrijd wordt net als vorige week RCS sterker. Gelukkig blijft Krabbendijke bij de les en verdedigen goed. Zo wordt het toch ook weer 0-3 in de 12 min van de 2de helft. Chidera brengt ons op verdere voorsprong net als vorige week. Dit kan zou je denken niet meer fout gaan, maar het wordt net als vorige week een spannende wedstrijd. In de 14de min weet RCS de 1-3 te maken en ze ruiken dat er meer in zit. RCS krijgt een vrije trap. Die wordt super gered door onze keeper Yannick die een hele goede wedstrijd keept. In de 16de min verdedigd Chidera netjes de bal met een prachtige sliding. Toch vindt de scheidsrechter dat het een te zware overtreding is en geeft een penalty aan RCS. De penalty wordt in eerste instantie goed gered door Yannick maar stuitert door het effect van de bal en het slechte veld toch net over de lijn. Jammer goed gekeept maar het is niet anders. 18de min 2-3. Dit mogen we niet uit handen geven. En dat doen we ook niet meer. Krabbendijke speelt de wedstrijd netjes uit.

Klasse jongens en meisjes van Krabbendijke F4. We gaan nog penalty's nemen. Sven en Chidera doen deze week latje trap. Ze schieten beide vol op de lat waarbij de keeper van RCS verdwaasd om zich heen kijkt. Anouschka, Robin en Justin waren deze week wel tref zeker. Voor de rest werd er geen penalty raak geschoten. Jammer jongens en meisjes, volgende week beter. Het belangrijkste is dat we de drie punten in de tas hebben en dat er zelfs nog een kans is dat we kampioen worden. Dan zijn we afhankelijk van wat de andere partijen doen en moeten we zelf nog twee keer winnen. We wachten af en zullen zien. We willen nog wel even zeggen dat iedereen heel goed heeft gespeeld. Ook voor diegene die ik niet in dit verslag heb genoemd. Top gedaan Krabbendijke F4.

A.s. zaterdag spelen we om 9.00 u uit tegen Goes F3. Tot zaterdag allemaal.