F4: Krabbendijke F4 - SSV'65 F3

Opstelling: Ivan Verton (keeper), Anouschka Meeuwsen, Renate Brandenburg, Finn Lobbezoo, Sem Breijer, Yannick Westerweele, Joël de Jager

Wissels: we hebben geen wissels vandaag.

Afwezig. Lars Jakobsen, Sven Bal, Chidera Nellis, Justin Paauwe en Robin Paauwe.

Wissels in de wedstrijd: geen wissels in de wedstrijd.

Trainer: Alex Tramper, leider: Jaap Baas en Joris Jakobsen.

Het begint al op vrijdagavond met een aantal afmeldingen op het laatste moment waardoor we op zoek moeten naar een aantal spelers om een compleet team te vormen van minstens 7 spelers. Na wat rond bellen en whatsappen heb ik het voor elkaar gekregen om 1 speler van de mini's te mogen lenen om zaterdag toch met 7 te kunnen starten. Met dank voor de andere trainers en leiders die me geholpen hebben om iets te regelen voor zaterdag zodat we niet de wedstrijd hoefden af te lassen. Van de mini's hebben we Kyan Wijnen tot onze beschikking gekregen. Helaas zaterdagochtend krijg ik om 8 uur een belletje van Rianne dat Kyan ook ziek is en dus niet mee kan doen. Nu kunnen we niet meer terug en met overleg tussen de leiders en trainer is besloten om 6 tegen 6 te spelen. Als laatste redding komt dan toch nog een speler ons team versterken. Joël de Jager komt met ons mee spelen. Vandaag verwelkomen we ook een nieuwe speler in ons team. Yannick Westerweele komt bij ons spelen. Hij heeft de afgelopen twee weken al met ons meegetraind en hij gaat vandaag zijn eerste wedstrijd spelen. Succes en veel speel plezier Yannick met het verdere seizoen bij de F4

Ik kan er niet om heen maar het weer is weer geheel aan onze zijde. Fris maar wel zonnig, lekker weer dus. We starten nog met 6 tegen 6 omdat Joël nog niet aanwezig is maar die zal snel aanwezig zijn. We overleggen met SSV en ze hebben begrip voor de situatie en stemmen mee in om te beginnen met 6 tegen 6. De jongens en meisjes van F4 beginnen goed aan de wedstrijd. Er wordt meer naar elkaar gespeeld en naar de vrije ruimte gezocht. Iedereen zit fel op de bal. De jongens van SSV zijn sterk, maar dat wisten we al van de vorige wedstrijd in Goes. Het is ook te merken dat we een aantal vaste spelers missen die het team anders veel sterker maakt. SSV weet veel op onze helft te komen en komt dan ook snel op een 0-1 voorsprong door een aanval vanop rechts. De bal wordt snoeihard in de kruising geschoten. Na de aftrap gaat Krabbendijke in de aanval. Helaas gaan alle spelers van Krabbendijke mee in de aanval. Na het balverlies staan er drie spelers klaar van SSV om de bal aan te nemen en worden we dus helemaal weggespeeld doordat er geen enkele dekking meer is. Het is vrijbaan voor SSV naar de goal van Krabbendijke en hieruit weten ze voor rust de 0-2 en de 0-3 te maken. Het pluspunt is wel dat Krabbendijke tijdens de corners heel goed positie inneemt en alle spelers worden gedekt. Hierop hebben we de laatste twee trainingen geoefend en het geeft resultaat. Goed gedaan jongens en meisjes.

In de rust bespreken we hoe het nu komt dat we 0-3 achterstaan. Als leiders en trainer proberen we de jongens en meisjes uit te leggen waarop ze moeten letten als ze in de aanval gaan. Na rust starten we weer en gaan de jongens en meisjes meteen weer in de aanval. Helaas wordt er niet gedacht aan de dekking en weet SSV de bal weer te veroveren. Na een trap naar voor spelen ze onze keeper uit en scoren de 0-4. Maandag is dit het eerste punt waar we aan gaan werken bij de training. De rest van de tweede helft geeft hetzelfde beeld en weet SSV na nog twee doelpunten op 0-6 te komen. Tegen het eind van de wedstrijd weet Krabbendijke toch één keer door de verdediging te komen van SSV en weet Joël de 1-6 te scoren. De eer is toch gered door een puntje te scoren.

Na de wedstrijd gaan we nog penalty schieten. Joël kan helaas niet mee doen omdat hij meteen naar zijn eigen team moet omdat hij daar ook alweer aan de wedstrijd moet beginnen. Joël bedankt voor het meespelen. Ivan weet een aantal penalty's te keren. Hij scoort jammer genoeg zelf niet met het nemen van zijn eigen penalty. Finn weet de keeper te passeren. Sem zijn schot wordt gered door de keeper. Renate weet met een listig balletje de keeper te passeren. Yannick zijn eerste penalty gaat helaas naast. Anouschka weet ook de keeper ook niet te passeren.

De jongens en meisjes gaan wat gelaten het veld af, maar kop op, we gaan er hard aan werken om ook dit onder de knie te krijgen. A.s maandag trainen we weer. Volgende week spelen we nog 1 wedstrijd voor de winterstop. We spelen uit tegen Wemeldinge F4 op Sportpark Boenze Boogerd. De wedstrijd begint om 10.00 u.