F4: Krabbendijke F4 - Kapelle F4

Opstelling: Ivan Verton,Sem Breijer, Sven Bal, Yannick Westerweele, Justin Paauwe, Robin Paauwe, Renate Brandenburg, Anouschka Meeuwsen, Chidera Nellis ( keeper 2de helft), Finn Lobbezoo. ( keeper 1ste helft)

Afwezig: Lars Jakobsen

Trainer: Alex Tramper

Leiding: Jaap Baas en Joris Jakobsen.

Scores:
1-0 Sven
2-0 Robin
3-0 Ivan
4-0 Sven

De dag start wit, nat en koud. Na wat overleg en discussie of we nu wel of niet moeten spelen is er beslist dat we gaan voetballen. Immers Kappelle F4 stond al voor de deur. Zij vonden het dan ook niks om terug te gaan naar huis zonder een balletje te hebben getrapt.

We starten met 8 tegen 8. Dit wordt al snel 7 tegen 7 omdat er een speler van Kappelle uitvalt. Er is voor gekozen om 3 wissels aan de kant te houden en deze de tweede helft pas in te zetten. De spelers die er uit gaan kunnen meteen warm aankleden. Na de Jongens en meisjes lekker te hebben aangekleed starten we op een mooi wit veld. Even de lijnen wat zichtbaar maken en gaan met die bal. Er wordt lekker gespeeld en goed opgelet door de jongens en meiden van de F4. Ze zetten druk naar voor en de verdediging wordt ook niet vergeten. Al snel ontstaan er kansen en moet de keeper van Kapelle aan de slag om schoten van onze jongens tegen te houden. Ze gaan rakelings naast of worden net op de lijn tegen gehouden door de keeper. Het is in ieder geval veelbelovend wat we zien. Na 10 min. is er de 1-0 van Sven Bal. Kapelle weet eigenlijk nauwelijks onze kant op te komen en dus heeft onze keeper weinig te doen. Het enige gevaar wat er ontstaat wordt al vroeg door de verdediging gestopt en dan kan er weer worden begonnen aan een nieuwe aanval. Met de rust is het 1-0 en we gaan met een positief gevoel de rust in.

Na een lekker glaasje drinken gaan we aan de tweede helft beginnen. Krabbendijke gaat er weer vol in. Sven Bal schiet in de tweede helft maar liefst 2X op de paal. Jammer maar het geeft wel progressie. Robin Paauwe schiet na 5 min. de 2-0 binnen. Na 10 min. schiet Ivan op doel en de bal rolt via de handen van de keeper het doel in 3-0. Ja dat valt niet mee met zo'n natte bal. Sven schiet dit keer niet op de paal en weet zijn 2de doelpunt van de dag binnen te schieten. 4-0. Dit is ook de eindstand.

Na de wedstrijd gaan we nog penalty's schieten. De penalty's willen er niet in. Het is niet erg. We hebben liever dat er gescoord wordt in de wedstrijd. Yannick, Anouschska en Ivan weten de keeper te passeren. We zijn heel trots op de jongens en meiden. De eerste 3 punten zijn binnen. Een betere start na de winterstop kunnen we niet hebben.

Zaterdag 31-1-2015 spelen we onze volgende wedstrijd. We spelen dan UIT tegen Arnemuiden F4G op Sportpark Arnemuiden. Tot maandag bij de training jongens en meisjes van de F4.